Geplaatst op

Een zonnige vooruitblik op de toekomst

Er is eindelijk licht aan het einde van de tunnel te zien wat betreft de pandemie. Voor de horeca is het nu eindelijk tijd om te kijken naar de toekomst, dus doen wij dat ook!

Dit staat er voor ons de komende tijd op de planning:

Seizoensproducten

Dit jaar willen we meer werken met seizoensproducten om zo gebruik te maken van de unieke smaken die soms maar tijdelijk verkrijgbaar zijn. Als eerste staat de Asperge bitterbal op de planning. Deze bitterbal zal een zachte ragout hebben, gemaakt van witte asperges, stukjes ham en diverse kruiden. Aangezien het aspergeseizoen binnenkort al start willen we graag van je weten of jouw horecaonderneming geïnteresseerd is in deze bitterbal? Laat het ons weten via sales@omabobs.nl of geef het door aan één van onze vertegenwoordigers zodat we weten hoeveel bitterballen we gaan produceren om teleurstellingen te voorkomen. Helaas geldt er bij seizoensproducten op = op.

Zon, zee en bitterballen

De lente is volop bezig en de zomer staat al om de hoek. Dit betekent (meestal) mooi weer en dus tijd om de terrassen weer volop op te tuigen. We kunnen niet wachten om weer allerlei foto’s en video’s te zien en te ontvangen van gasten die zich heerlijk vertoeven in de zon met een drankje en uiteraard een heerlijke bitterbal.

Nieuwe smaken!

We zijn continu bezig met testen en uiteraard proeven van nieuwe smaken. Zo zijn er sinds kort twee nieuwe smaken beschikbaar in het assortiment. Allereerst de Spanáki bitterbal. Met heerlijke spinazie en vegan witte kaas is deze bitterbal gemaakt naar een Griekse stijl. Klik hier voor meer informatie over de Oma Bobs Spanáki bitterbal. Daarnaast heeft Oma Bobs nu ook de Pikante kip bitterbal of croquette. Deze snack is lekker gevuld met een gekookte ragout van pikante kip, citroen, bouillon en kruiden. Klik hier voor meer informatie over de Oma Bobs Pikante kip croquette.

Wil je één van deze nieuwe smaken proeven? Neem dan contact op met één van onze vertegenwoordigers. Tel: 0297-330000

Horecabeurzen zijn weer open

Nu evenementen ook weer volop bezig zijn, mogen we ons ook weer op horecabeurzen presenteren. Op deze beurzen ontmoeten we vaak talloze horecaondernemers of chefs die vol enthousiasme over het werk vertellen. Ook dit jaar zijn we weer razend benieuwd naar ieders verhaal, zien we je bij onze stand?

De eerstvolgende beurs waar je Oma Bobs kunt vinden is het HorecaEvenTT in het WTC Leeuwarden van maandag 11 april t/m woensdag 13 april. Ons standnummer is 5250. Ook zijn we te vinden op horecabeurzen zoals Gastvrij Rotterdam, BBB Maastricht en de Horecava.

Houd onze social media en website in de gaten om te zien wanneer Oma Bobs zich op welke beurs bevindt!