Promotiemateriaal

Verhoog uw omzet!

Oma Bobs Snacks levert exclusief aan de horeca. Wij bieden onze klanten niet alleen een breed assortiment ambachtelijke snacks van topkwaliteit, wij helpen en adviseren u ook graag hoe de verkopen te stimuleren. Wij lopen over van ideeën hoe u uw gast kunt verwennen en u daar meer mee gaat verdienen. En die delen we graag met u! Door snacks van Oma Bobs aan uw kaart toe te voegen verhoogt u uw omzet. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw menukaart, zodat deze optimaal is afgestemd op uw horecabedrijf en uw gasten!

Promotie support

Regelmatig ondersteunen wij klanten met speciale promoties. Denk daarbij aan promotiemateriaal zoals bijvoorbeeld vlaggetjes en servetten, maar ook aan het gebruik van ons logo op uw menukaart. Daarnaast staan wij altijd open voor creatieve en verkoopverhogende initiatieven en ideeën van onze klanten.

Persoonlijk contact

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Neem contact met ons op en wij bespreken graag met u hoe wij u kunnen ondersteunen! Bel ons: 0297-330000. We helpen u graag! U kunt uiteraard ook het contactformulier invullen.

Contactformulier