Voor de Horeca

De snacks van Oma Bobs worden exclusief geleverd aan de Horeca. Hier hebben wij bewust voor gekozen om onze klanten extra toegevoegde waarde te bieden waarmee ze zich kunnen onderscheiden. Als u de snacks van Oma Bobs op de kaart zet, biedt u uw gasten iets speciaals. U serveert uw gasten iets wat zij niet zelf in een winkel kunnen kopen. Bijkomend voordeel, en niet geheel onbelangrijk, is dat wij in staat zijn u een naar verhouding zeer scherpe inkoopprijs te bieden voor onze kwaliteitssnacks. Dat geeft u meer vrijheid en komt uw marge ten goede!

Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Daar zetten wij ons met ons hele team iedere dag met al onze energie voor in! Persoonlijk contact met u als horecaprofessional vinden wij belangrijk. De verkoop aan onze klanten is dan ook onderverdeeld in regio’s, zodat uw contactpersoon altijd dicht bij u in de buurt is en u optimaal kan ondersteunen.

Wilt u meer informatie over Oma Bobs, onze snacks en hoe wij u helpen uw gasten ter verwennen met smaak en u meer kunt verdienen? Neem dan vandaag nog contact op met ons hoofdkantoor: 0297-330000.

Klant worden?

Wilt u ook klant van Oma Bobs worden of wilt u meer informatie over ons snackassortiment en prijzen?
Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel: 0297-330000. Tot snel!

Café Hoppe in Amsterdam

Café Hoppe is sinds 1670 gevestigd aan het Spui en is één van de oudste cafés van Amsterdam. De vrijdagmiddagborrel en de verschillende evenementen (zoals de haringparty) zijn beroemd tot ver buiten de grenzen van Amsterdam.

Restaurant & Grandcafé ’t Gerecht in Heerenveen

Grand Café ’t Gerecht in Heerenveen is gevestigd in een monumentaal pand. Waar vroeger de belastingaanslagen en de gerechtelijk uitspraken werden gedaan, kan nu worden ontbeten, gedineerd en geborreld.

Café Brasserie Capital in Maastricht

Café Brasserie Capital is gelegen in het bruisende hart van Maastricht en heeft het grootste terras in de Limburgse stad. De Franse keuken is goed vertegenwoordigd en er worden eigentijdse en pure gerechten geserveerd. Daar passen onze ambachtelijke producten perfect bij!

Beachclub Fuel in Bloemendaal

Bij de sfeervolle strandtent Beachclub Fuel in Bloemendaal kun je terecht voor de lunch, borrel en diner. Maar ook een bedrijfsevent, cocktail workshop, walking diner en high tea (eventueel gecombineerd met een activiteit zoals kitesurfen en kajakken) behoren tot de mogelijkheden.