Zo bereiden wij onze snacks

Wij maken onze snacks op dezelfde manier als vroeger. Dit betekent dat onze koks ambachtelijkheid hoog in het vaandel hebben en smaakvolle producten ontwikkelen en bereiden zoals oma Bob, de oma van onze oprichter Jurgen Ottenhoff, dat vroeger ook deed. Zo wordt de bouillon voor de ragout van onze croquetten en bitterballen nog steeds getrokken uit een met de grootste zorg samengestelde kruidenbuil. De kruidenbuil is vandaag de dag natuurlijk alleen wat groter dan de kruidenbuil zoals Oma Bob die vroeger voor haar zondagse garnalencroquetten gebruikte. In verband met ons brede assortiment snacks, stellen we nu ook meer verschillende soorten kruidenbuilen samen.

Met de snacks van Oma Bobs verwent u met recht uw gasten met smaak!

Dankzij de traditionele bereiding met de liefde van Oma Bobs, bent u er zeker van dat u uw klanten alleen het beste serveert: met de snacks van Oma Bobs verwent u met recht uw gasten met smaak!