Algemeen
100 gr. Gekookte ragout met kalfsvlees, bouillon, kruiden omhuld met paneermeel.
Ingrediënten en allergenen
Ingrediënten
Water, 20% kalfsvlees, tarwebloem (bevat gluten), lupine, boter (bevat melkeiwit incl. lactose), room , tarwezetmeel, maiszetmeel, plantaardige vetten, zout, kruiden en specerijen (bevat selderij), groente, gelatine (rund), mosterdzaad, gist, gehydr. plantaardig eiwit, aroma (bevat soja), citroensap, droge melkbestanddelen, emulgatoren: e464, e451, e450, verdikkingsmiddelen: e466, e412.
Allergenen
tarwe, gluten, lupine, lactose, selderij, mosterdzaad, soja.
Water, 20% kalfsvlees, tarwebloem (bevat gluten), lupine, boter (bevat melkeiwit incl. lactose), room , tarwezetmeel, maiszetmeel, plantaardige vetten, zout, kruiden en specerijen (bevat selderij), groente, gelatine (rund), mosterdzaad, gist, gehydr. plantaardig eiwit, aroma (bevat soja), citroensap, droge melkbestanddelen, emulgatoren: e464, e451, e450, verdikkingsmiddelen: e466, e412.
Allergenen
tarwe, gluten, lupine, lactose, selderij, mosterdzaad, soja.
Bewaren / bereiden
Bewaaradvies
Bereidingsadvies
In diepvries minimaal -18°C tot aangegeven THT datum op de verpakking.
Na ontdooien maximaal 2 dagen houdbaar in koeling op 4°C.
Bereidingsadvies
Frituren in frituurvet of olie van minimaal 180°C gedurende:
Bevroren: 8 minuten.
Ontdooid: 6 minuten.
Gewicht / verpakking
Gewicht per stuk: 100 g.
Aantal: 20 stuks verpakt in doos.
Gewicht doos: 2000 g.
Productnummer: 10020001.
Verpakking
Lengte: 360 mm / Breedte: 255 mm / Hoogte: 40 mm
Aantal: 20 stuks verpakt in doos.
Gewicht doos: 2000 g.
Productnummer: 10020001.
Verpakking
Lengte: 360 mm / Breedte: 255 mm / Hoogte: 40 mm