Dé klassieker voor iedere menukaart. Een heerlijke Bitterbal met net ffe wat extra vlees voor de liefhebber. Gemaakt op een ambachtelijke en "oud Hollandsche" wijze, heerlijk op smaak, geen poespas.
Algemeen
35 gr. Gekookte ragout met extra rundvlees, kruiden en specerijen omhuld met paneermeel.
Ingrediënten en Allergenen
Ingrediënten
Allergenen
water, 25% rundvlees, tarwebloem (bevat gluten), lupine, boter (bevat melkeiwit incl. lactose), tarwezetmeel, maiszetmeel, plantaardige vetten, zout, kruiden en specerijen (bevat selderij), groente, gelatine (rund), mosterdzaad, gist, verdikkingsmiddelen:E412, E466 emulgatoren:E451, E450,E464, citroensap.
Allergenen
Gluten, lupine, lactose, mosterd, selderij, soja.
Bewaren / bereiden
Bewaaradvies
Bereidingsadvies
In diepvries minimaal -18°C tot aangegeven THT datum op de verpakking.
Na ontdooien maximaal 2 dagen houdbaar in koeling op 4°C.
Bereidingsadvies
Frituren in frituurvet of olie van minimaal 180°C gedurende:
Bevroren: 5 minuten.
Ontdooid: 3,5 minuten.
Gewicht / verpakking
Gewicht per stuk: 35 gr.
Aantal: 48 stuks verpakt in doos.
Gewicht doos: 1680 gr.
Productnummer: 15010000
Verpakking
Lengte: 360 mm / Breedte: 255 mm / Hoogte: 40 mm
Aantal: 48 stuks verpakt in doos.
Gewicht doos: 1680 gr.
Productnummer: 15010000
Verpakking
Lengte: 360 mm / Breedte: 255 mm / Hoogte: 40 mm