Verwen uw gasten
met smaak!

 
Telefoon: 0297-330000
E-mail: sales@omabobs.nl

Oma Bobs op televisie

Televisiereportage biedt uniek kijkje in de keuken van Oma Bobs Snacks

Aalsmeer, 19 januari 2016 – Onlangs heeft een televisieploeg van de regionale zender TV Noord-Holland een uitgebreide reportage gemaakt bij Oma Bobs Snacks in Aalsmeer. De reportage is afgelopen week op televisie uitgezonden en nu ook op internet voor iedereen terug te zien. 

 

Uniek kijkje in de keuken

De reportage is gemaakt voor het televisieprogramma NH Leeft van TV Noord-Holland en geeft de kijker een uniek kijkje in de keuken van Oma Bobs. Getoond wordt onder meer hoe de croquetten en bitterballen in de keuken van Oma Bobs op ambachtelijke wijze met verse ingrediënten worden gemaakt.  

Jurgen Ottenhoff, oprichter en directeur van Oma Bobs Snacks: “Ik ben heel blij met de reportage die het team van NH Leeft heeft gemaakt en met de vele positieve reacties van klanten en relaties die we hebben ontvangen!”.  

De hele reportage over Oma Bobs is terug te zien via Uitzending Gemist van TV Noord-Holland:

https://www.rtvnh.nl/gemist/tv/425/222487/-

Over Oma Bobs Snacks

Oma Bobs Snacks BV levert exclusief aan de horeca een breed assortiment ambachtelijke snacks van topkwaliteit: van bitterbal tot truffelcroquette. Alle snacks worden door ons zelf met zorg bedacht, ontwikkeld en bereid op dezelfde manier als oma Bob, de oma van oprichter Jurgen Ottenhoff, dat vroeger deed. Jurgen keek altijd vol bewondering toe hoe oma Bob met verse ingrediënten haar heerlijke garnalencroquetten maakte en deze bijna iedere zondag aan haar familie serveerde. Met de liefde van Oma Bobs!  

Meer informatie en nieuws over Oma Bobs Snacks is te vinden op www.omabobs.nl of volg Oma Bobs op Facebook via www.facebook.com/omabobssnacks, LinkedIn via www.linkedin.com/company/oma-bobs-snacks en Twitter via www.twitter.com/omabobssnacks

Contact voor de pers

Richard Troost: 06-39830478
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.