Verwen uw gasten
met smaak!

 
Telefoon: 0297-330000
E-mail: sales@omabobs.nl

Oma Bobs wint de FD Gazellen Award 2015

Groeiende populariteit van de ambachtelijke snacks van Oma Bobs zorgt voor stevige groei

Aalsmeer, 11 november 2015 – Een trotse Jurgen Ottenhoff, directeur van Oma Bobs Snacks, heeft gistermiddag de FD Gazellen Award 2015 in ontvangst mogen nemen. Oma Bobs Snacks behoort daarmee tot de selecte groep van 490 snelst groeiende Nederlandse bedrijven die in de afgelopen drie jaren een omzetgroei van minstens 20% hebben behaald. De feestelijke uitreiking van de prestigieuze prijs vond plaats op het hoofdkantoor van ABN Amro in Amsterdam.

Erkenning succesvolle strategie

De FD Gazellen Award 2015 van Het Financieele Dagblad is een prachtige erkenning van de strategie van Oma Bobs.

Jurgen Ottenhoff, oprichter en directeur van Oma Bobs Snacks: “We zijn door een team van financieel specialisten van ABN Amro, Mazars en Het Financieele Dagblad uitvoerig doorgelicht. De FD Gazellen Award 2015 die we nu naar aanleiding van hun bevinden hebben gekregen, is een prachtige erkenning voor de strategie die we met ons team volgen. We blijven hard werken aan het speciaal voor de horeca ontwikkelen van kwaliteitssnacks, zoals de vorige maand geïntroduceerde Paling.nl mini-croquette. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen van steeds meer horeca-klanten, die hun klanten een echt speciale ambachtelijke snack willen serveren. Mede dankzij de eerder aangekondigde verviervoudiging van onze productiecapaciteit dit jaar, kijk ik met het volste vertrouwen uit naar een verdere groeiversnelling van ons bedrijf in de komende jaren!”

Over Oma Bobs Snacks

Oma Bobs Snacks BV levert exclusief aan de horeca een breed assortiment ambachtelijke snacks van topkwaliteit: van bitterbal tot truffelcroquette. Alle snacks worden door ons zelf met zorg bedacht, ontwikkeld en bereid op dezelfde manier als oma Bob, de oma van oprichter Jurgen Ottenhoff, dat vroeger deed. Jurgen keek altijd vol bewondering toe hoe oma Bob met verse ingrediënten haar heerlijke garnalencroquetten maakte en deze bijna iedere zondag aan haar familie serveerde. Met de liefde van Oma Bobs!  

Meer informatie en nieuws over Oma Bobs Snacks is te vinden op www.omabobs.nl of volg Oma Bobs op Facebook via www.facebook.com/omabobssnacks, LinkedIn via www.linkedin.com/company/oma-bobs-snacks en Twitter via www.twitter.com/omabobssnacks