Verwen uw gasten
met smaak!

 
Telefoon: 0297-330000
E-mail: sales@omabobs.nl

Oma Bobs sluit partnership met ProFri

Partnership onderstreept het belang van goede bereiding van snacks door de horeca

Aalsmeer, 7 juli 2015 – Als het gaat om vakmanschap en het bereiden van de lekkerste producten, dan kruisen de wegen van Oma Bobs en de Vereniging Professionele Frituurders, kortweg ProFri. De producten worden bij Oma Bobs met de groots mogelijke zorg ontwikkeld en gemaakt met de beste verse ingrediënten. Een professionele bereiding zorgt vervolgens voor het beste resultaat. Met het aangaan van een partnership met ProFri, onderstrepen wij het belang van een goede bereiding van snacks door de horeca.

Goede bereiding snacks maakt het verschil

Klanten stellen het zeer op prijs als horecagelegenheden kwaliteitssnacks op de kaart hebben staan. “Om de klant die goede kwaliteit van onder meer kroketten en bitterballen ook daadwerkelijk te laten beleven, is het echter essentieel veel aandacht te besteden aan het op de juiste manier frituren”, aldus Jurgen Ottenhoff, oprichter en directeur van Oma Bobs Snacks. Oma Bobs is dan ook zelf sinds jaar en dag een actief promotor van het belang van een goede bereiding van snacks door de horeca. Zo geven de koks van Oma Bobs regelmatig workshops waarin dit onderwerp veel aandacht krijgt.

Met het partnership met ProFri, onderschrijft Oma Bobs de doelstelling van de vakvereniging en dragen wij onze participatie uit naar onze klanten, de professionele frituurders. Door de vereniging ook financieel te ondersteunen kunnen activiteiten worden geïnitieerd en werken partijen samen aan een positief imago van de sector.

Over Oma Bobs Snacks

Oma Bobs Snacks BV levert exclusief aan de horeca een breed assortiment ambachtelijke snacks van topkwaliteit: van bitterbal tot truffelcroquette. Alle snacks worden door ons zelf met zorg bedacht, ontwikkeld en bereid op dezelfde manier als oma Bob, de oma van oprichter Jurgen Ottenhoff, dat vroeger deed. Jurgen keek altijd vol bewondering toe hoe oma Bob met verse ingrediënten haar heerlijke garnalencroquetten maakte en deze bijna iedere zondag aan haar familie serveerde. Met de liefde van Oma Bobs!

Over ProFri

Centraal in de doelstellingen en taken van ProFri staat het verbeteren van het imago van professioneel friturend Nederland; dit door het uitdragen van de kernkwaliteiten deskundigheid, vakbekwaamheid, gastvrijheid, productkennis, voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Bij de leden van ProFri komen al deze kwaliteiten samen, op basis waarvan zij individueel via het Nederlands Frituurcentrum het Goed Gefrituurd Keurmerk kunnen aanvragen. Professionele frituurders sluiten met dit keurmerk als het ware een contract met hun klant waarin de genoemde begrippen zijn samengevoegd tot de pijlers Vakmanschap, Veiligheid en Verantwoordelijkheid.

De realisatie van deze doelstellingen en de uitvoering van de daaraan gekoppelde activiteiten worden gestimuleerd door ProFri, maar het blijft primair een kerntaak van elke individuele professionele frituurder! De vakvereniging zorgt voor samenwerking met de producenten, leveranciers en dienstverleners. Partijen die bereid zijn verder te kijken dan alleen het belang van hun eigen organisatie.

Meer informatie over Oma Bobs Snacks is te vinden op www.omabobs.nl of volg ons op Facebook via www.facebook.com/omabobssnacks.

Hoge resolutie versies van het logo van Oma Bobs en ProFri zijn op aanvraag beschikbaar.