Verwen uw gasten
met smaak!

 
Telefoon: 0297-330000
E-mail: sales@omabobs.nl

Oma Bobs reikt Gouden Bitterbal 2015 uit

Uitreiking Gouden Bitterbal vormt traditioneel hoogtepunt tijdens vijfde editie van het BitterBal

Aalsmeer, 22 juni 2015 – Afgelopen zondag vond voor de vijfde keer het BitterBal plaats, met als traditioneel hoogtepunt de uitreiking van de Gouden Bitterbal 2015. In aanwezigheid van meer dan 500 klanten en relaties van Oma Bobs reikte Jurgen Ottenhoff na mooie woorden van wijnkenner, kroketliefhebber en Oma Bobs-fan Harold Hamersma, de Gouden Bitterbal 2015 uit aan Cobra Café Amsterdam.

Oma Bobs bedankt klanten in feestelijke sfeer voor succesvol jaar

Het BitterBal werd net als vorig jaar gehouden bij Brasserie Paardenburg in Ouderkerk aan de Amstel. In een feestelijke sfeer en onder het genot van heerlijke drankjes, hapjes en muziek, werden de klanten van Oma Bobs in het zonnetje gezet. Iedereen werd bedankt voor de bestellingen en het vertrouwen gedurende het afgelopen jaar. Natuurlijk was er speciale aandacht voor de winnaar van de Gouden Bitterbal 2015.

Jurgen Ottenhoff, eigenaar en oprichter van Oma Bobs Snacks: “Ik ben blij de Gouden Bitterbal 2015 uit te mogen reiken aan Arnold Michel en Harry Unk van Cobra Café Amsterdam. Cobra Café is een typische Oma Bobs-klant die kwaliteit en smaak hoog in het vaandel heeft staan en dat op een professionele wijze promoot aan haar klanten. Wat ik erg leuk vind is dat Cobra Café, dankzij hun locatie aan het Museumplein, ook veel internationale gasten kennis laat maken met de croquetten en bitterballen van Oma Bobs. Ik ben er zeker van dat de Gouden Bitterbal trofee en de bijbehorende oorkonde kunnen rekenen op een prominente plaats bij Cobra Café en dat daardoor nog meer gasten uit binnen- en buitenland verleidt worden om kennis te maken met traditionele Nederlandse snacks”.

Speerpunten groeiend Oma Bobs blijven onveranderd

Vooruitkijkend naar de aanstaande drastische uitbreiding van de productiecapaciteit, benadrukte Ottenhoff dat Oma Bobs vasthoudt aan de hoge kwaliteit en de ambachtelijke bereiding van de snacks en de exclusieve levering aan de horeca. Ook blijft de aandacht voor de ontwikkeling van nieuwe snacks onveranderd hoog. Hierop inhakend werden de gasten ter plekke uitgenodigd de vorige maand geïntroduceerde Gamba mini-croquette, Draadjesvleescroquette en Draadjesvleesbitterbal te proeven.

Over Oma Bobs Snacks

Oma Bobs Snacks BV levert exclusief aan de horeca een breed assortiment ambachtelijke snacks van topkwaliteit: van bitterbal tot truffelcroquette. Alle snacks worden door ons zelf met zorg bedacht, ontwikkeld en bereid op dezelfde manier als oma Bob, de oma van oprichter Jurgen Ottenhoff, dat vroeger deed. Jurgen keek altijd vol bewondering toe hoe oma Bob met verse ingrediënten haar heerlijke garnalencroquetten maakte en deze bijna iedere zondag aan haar familie serveerde. Met de liefde van Oma Bobs!

Meer informatie over Oma Bobs Snacks is te vinden op www.omabobs.nl of volg ons op Facebook via www.facebook.com/omabobssnacks