Verwen uw gasten
met smaak!

 
Telefoon: 0297-330000
E-mail: sales@omabobs.nl

Oma Bobs introduceert Gamba mini-croquette, Draadjesvlees croquette en bitterbal

Smaakvolle, welkome uitbreiding van het assortiment

Aalsmeer, 19 mei 2015 – Oma Bobs Snacks introduceert vandaag de rijkelijk van de lekkerste gamba’s voorziene Oma Bobs Gamba mini-croquette. Daarnaast wordt het assortiment uitgebreid met de Oma Bobs Draadjesvlees croquette en Draadjesvlees bitterbal, gemaakt van rundvlees van de hoogste kwaliteit. De nieuwe, ambachtelijk gemaakte snacks, zijn vanaf vandaag leverbaar.

Met zorg ontwikkeld en bereid

Jurgen Ottenhoff, oprichter en eigenaar van Oma Bobs Snacks:“Ik ben trots op onze nieuwe Gamba mini-croquette, Draadjesvlees croquette en Draadjesvlees bitterbal, die met grote zorg door ons koksteam zijn ontwikkeld en bereid. Dankzij de verse ingrediënten en de uitgekiende samenstelling van de kruidenbuilen voor het trekken van de bouillion, is de smaak van deze snacks echt geweldig. Ik ben ervan overtuigd dat we met ons koksteam opnieuw echte topsnacks hebben gemaakt, die zeer populair zullen worden bij de horeca en zonder meer in de smaak zullen vallen bij hun gasten”.

Officiële presentatie tijdens het BitterBal 2015

De Oma Bobs Gamba mini-croquette, Oma Bobs Draadjesvlees croquette en Draadjesvlees bitterbal zullen officieel worden gepresenteerd tijdens het BitterBal op 21 juni aanstaande. Oma Bobs Snacks organiseert het altijd gezellige en feestelijke BitterBal al weer voor de vijfde keer voor haar klanten. Ook dit jaar is het hoogtepunt van het BitterBal de jaarlijkse uitreiking van de Gouden Bitterbal uit handen van Jurgen Ottenhoff.

Voor klanten die niet tot het BitterBal willen wachten met proeven of horecagelegenheden die nog geen klant van Oma Bobs Snacks zijn, bieden we graag de mogelijkheid aan om een proeverij aan te vragen via www.omabobs.nl/aanvragen-proeverij.

Over Oma Bobs Snacks

Oma Bobs Snacks BV levert exclusief aan de horeca een breed assortiment ambachtelijke snacks van topkwaliteit: van bitterbal tot truffelcroquette. Alle snacks worden door ons zelf met zorg bedacht, ontwikkeld en bereid op dezelfde manier als oma Bob, de oma van oprichter Jurgen Ottenhoff, dat vroeger deed. Jurgen keek altijd vol bewondering toe hoe oma Bob met verse ingrediënten haar heerlijke garnalencroquetten maakte en deze bijna iedere zondag aan haar familie serveerde. Met de liefde van Oma Bobs!

Meer informatie over Oma Bobs Snacks is te vinden op www.omabobs.nl of volg ons op Facebook via www.facebook.com/omabobssnacks.