Verwen uw gasten
met smaak!

 
Telefoon: 0297-330000
E-mail: sales@omabobs.nl
Oma Bobs productie

Oma Bobs Snacks zet grote stap vooruit met verdrievoudiging productiecapaciteit

Nieuw hoofdstuk succesverhaal producent van ambachtelijke kwaliteitssnacks voor de horeca.

Aalsmeer, 19 maart 2015 – De vraag naar Oma Bobs snacks is het afgelopen jaar sterk toegenomen. De snelle groei van Oma Bobs is mede het gevolg van het toenemende belang dat consumenten en ondernemers en koks van de Nederlandse horeca hechten aan ambachtelijkheid en onbetwiste topkwaliteit.

Oma Bobs zet nu dan ook een belangrijke stap vooruit door de productiecapaciteit flink uit te breiden. Hiervoor is een pand vlakbij het hoofdkantoor in Aalsmeer gevonden, waar inmiddels gestart is met de benodigde verbouwing en inrichting. Naar verwachting zullen nog voor de zomer van 2015 de eerste bitterballen en kroketten van de snelst groeiende snackfabrikant van Nederland het nieuwe pand verlaten en worden afgeleverd bij de Nederlandse horecaklanten. 

Meer ruimte voor groei

Jurgen Ottenhoff, oprichter en eigenaar van Oma Bobs Snacks:
“Ik ben heel blij dat onze ambachtelijke kwaliteitssnacks op steeds meer menukaarten van de Nederlandse horeca – van buurtcafé tot sterrenrestaurant - terug te vinden zijn. Met de beslissing om onze productiecapaciteit meer dan te verdrievoudigen, hebben we een belangrijke stap gezet om aan de groeiende vraag van onze klanten te blijven voldoen en om voor de komende tijd de ruimte te hebben om onze ambitieuze groeidoelstellingen in de Nederlandse horecamarkt te verwezelijken”.  

Over Oma Bobs Snacks

Oma Bobs Snacks BV levert exclusief aan de horeca een breed assortiment ambachtelijke snacks van topkwaliteit: van bitterbal tot truffelcroquette. Alle snacks worden door ons zelf met zorg bedacht, ontwikkeld en bereid op dezelfde manier als oma Bob, de oma van oprichter Jurgen Ottenhoff, dat vroeger deed. Jurgen keek altijd vol bewondering toe hoe oma Bob met verse ingrediënten haar heerlijke garnalencroquetten maakte en deze bijna iedere zondag aan haar familie serveerde. Met de liefde van Oma Bobs!

Meer informatie over Oma Bobs Snacks is te vinden op www.omabobs.nl  of volg ons op Facebook via www.facebook.com/omabobssnacks.