Verwen uw gasten
met smaak!

 
Telefoon: 0297-330000
E-mail: sales@omabobs.nl
Oma Bobs productie met verse ingrediënten

Open dag voor koks op 30 maart a.s.

Perfecte bereiding van snacks is minstens zo belangrijk als kwaliteit

Aalsmeer, 19 februari 2015 - Naast het op de menukaart zetten van kwaliteitssnacks, is het met zorg bereiden van snacks essentieel voor iedere horecagelegenheid om de klant te verwennen met smaak. Oma Bobs Snacks organiseert op maandag 30 maart 2015 een open dag voor de horeca.

Onze koks vertellen wat er allemaal bij komt kijken voordat de snacks bij onze klanten worden afgeleverd. Zij vertellen over de producten en geven met een rondleiding een – letterlijk – kijkje in de keuken van Oma Bobs. Nadat de gasten hebben gezien en ervaren met hoeveel zorg de snacks op ambachtelijke wijze met verse ingrediënten, kruiden en groenten van lokale leveranciers worden gemaakt, is er aandacht voor een perfecte bereiding: het frituren. Dit is minstens zo belangrijk als de kwaliteit van snacks. 

Exclusief voor de horeca

Jurgen Ottenhoff, oprichter en eigenaar van Oma Bobs Snacks: “Als exclusief leverancier van vele horecabedrijven, van sterrenrestaurant tot buurtcafé, vinden wij het belangrijk dat koks de snacks, kennis en kunde in huis hebben om hun klanten te verwennen met smaak. Daarvoor is een perfecte bereiding van de snacks minstens zo belangrijk als de kwaliteit van de snack zelf. Helaas verschijnen met enige regelmaat ook in de pers berichten over horecagelegenheden die hun snacks met onvoldoende zorg en kunde frituren, met als gevolg negatieve publiciteit en ontevreden klanten. Door het openstellen van onze keukens en het delen van onze visie en kennis met betrekking tot het met zorg en liefde bedenken en bereiden van snacks, willen wij ons steentje er aan bijdragen dat consumenten tevreden zijn over hun favoriete horecagelegenheid en worden verwend met smaak”. 

Proeverij

De dag wordt afgesloten met een proeverij in het eigen Oma Bobs bruine café. Hier krijgen de koks alle gelegenheid  om kennis te maken met meer exclusieve, eerlijke snacks, die een verrijking zijn voor iedere menukaart. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een truffelcroquette of garnalencroquette. Onze koks geven ter inspiratie tevens tips hoe er voor te zorgen dat klanten naast de gebruikelijke kroket of bitterbal ook eens kiezen voor een wat meer exclusieve snack. Verder is er natuurlijk volop gelegenheid om met collega-koks en koks van Oma Bobs van gedachten te wisselen.

Aanmelden

De open dag van Oma Bobs staat open voor alle koks die werkzaam zijn in de horeca in Nederland. Geïnteresseerde koks kunnen zich aanmelden door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. 

Over Oma Bobs Snacks

Oma Bobs Snacks BV levert exclusief aan de horeca een breed assortiment ambachtelijke snacks van topkwaliteit: van bitterbal tot truffelcroquette. Alle snacks worden door ons zelf met zorg bedacht, ontwikkeld en bereid in de geest van oma Bob, de oma van oprichter Jurgen Ottenhoff. Jurgen keek altijd voor bewondering toe hoe oma Bob met verse ingrediënten haar heerlijke garnalencroquetten maakte en deze bijna iedere zondag aan haar familie voorschotelde. Met de liefde van Oma Bobs!   

Meer informatie over Oma Bobs Snacks is te vinden op www.omabobs.nl of volg ons op Facebook via www.facebook.com/omabobssnacks.