Verwen uw gasten
met smaak!

 
Telefoon: 0297-330000
E-mail: sales@omabobs.nl
Ondertekening overeenkomst tussen Oma Bobs Snacks en SportGen voor ondersteuning Homeless World Cup 2015

Oma Bobs ondersteunt Homeless World Cup 2015 in Amsterdam

Maatschappelijk project dat draait om voetbal, werk, gastvrijheid en nog véél meer

Aalsmeer, 16 april 2015 – Oma Bobs Snacks zal de Homeless World Cup 2015 die dit jaar in Amsterdam wordt gehouden, financieel ondersteunen met een gift.

Eigenaar Jurgen Ottenhoff en Sander Mallie van sportmarketingbureau SportsGen hebben hiervoor gisteren een overeenkomst getekend. Aan dit jaarlijkse internationale straatvoetbaltoernooi voor dak- en thuislozen en andere kwetsbare groepen, zullen van 12 tot 19 september 2015 op het Museumplein in Amsterdam meer dan 600 mannen en vrouwen uit meer dan 45 landen deelnemen.

Aandacht voor kwetsbare groepen in de samenleving

Doelstelling van de Homeless World Cup is bij te dragen aan de imagoverbetering van kwetsbare groepen en het bieden van inspiratie en perspectief. Het toernooi in Amsterdam wordt georganiseerd door de Stichting Life Goals, in samenwerking met onder meer het Leger des Heils, de Gemeente Amsterdam en SportsGen.

Jurgen Ottenhoff, oprichter en eigenaar van Oma Bobs Snacks: “Ik vind dat we kwetsbare mensen moeten helpen. Vaak kunnen zij er zelf niets aan doen dat ze in een achtergestelde situatie terecht zijn gekomen. Daarom zet ik mij in om deze mensen een steuntje in de rug te geven. Dat doen we jaarlijks met onze deelname aan het traditionele kerstontbijt voor dak- en thuislozen in Amsterdam. Zodoende spreekt het ons bijzonder aan om de doelstellingen van de Homeless World Cup, nu deze dit jaar in Nederland plaatsvindt, te ondersteunen met een gift”

De samenwerking tussen Oma Bobs en Homeless Worldcup is tot stand gekomen dankzij bemiddeling door Astrid Roesink van DoenDenken.

Oproep voor vrijwilligers

De Homeless World Cup Amsterdam 2015 is een grootschalig sportevenement. Om het evenement mogelijk te maken, helpen ieder jaar meer dan honderd vrijwilligers mee in verschillende functies. 

Kijk om je aan te melden als vrijwilliger en voor meer informatie over de Homeless World Cup 2015 in Amsterdam  op www.stichtinglifegoals.nl/homeless-world-cup

Over Oma Bobs Snacks

Oma Bobs Snacks BV levert exclusief aan de horeca een breed assortiment ambachtelijke snacks van topkwaliteit: van bitterbal tot truffelcroquette. Alle snacks worden door ons zelf met zorg bedacht, ontwikkeld en bereid in de geest van oma Bob, de oma van oprichter Jurgen Ottenhoff. Jurgen keek altijd voor bewondering toe hoe oma Bob met verse ingrediënten haar heerlijke garnalencroquetten maakte en deze bijna iedere zondag aan haar familie voorschotelde. Met de liefde van Oma Bobs!   

Meer informatie over Oma Bobs Snacks is te vinden op www.omabobs.nl of volg ons op Facebook via www.facebook.com/omabobssnacks.