Verwen uw gasten
met smaak!

 
Telefoon: 0297-330000
E-mail: sales@omabobs.nl

Het vergeten jaar 2020

2020 was een jaar om snel te vergeten. In het begin van het jaar leek het nog wat te worden. Hoewel de regels voor de Horeca al streng waren, hadden ondernemers met een terras geluk. Het werd regelmatig tot na de zomer ‘lekker terassenweer’. Dat konden we goed zien aan de bestellingen. Nu is het natuurlijk een heel ander verhaal. De sleutel zit op alle horecadeuren, althans voor wat betreft het binnen laten van klanten. En tja, wanneer is het einde in zicht? Wij hopen natuurlijk van harte heel snel!


Lockdown: we houden de moed erin. Dit kun je doen

De lockdown is wat ons betreft een ingewikkelde beslissing. De horeca kan prima open. Onze visie: het gaat om regulering en handhaving. Totdat dit doordringt bij de mensen die erover beslissen, moeten we roeien met de riemen die we hebben. Wat kun je doen? Natuurlijk bezorgen en afhalen maar dat is een pleister op de wond. Want wat valt er te bezorgen als je een bruine kroeg hebt? Belangrijk is in ieder geval dat je alles hebt gedaan wat er mogelijk is. Wij hebben voor ondernemers allerlei ondersteunend materiaal om bezorgen en afhalen makkelijker te maken. Onze vertegenwoordigers staan ook voor je klaar om met je te brainstormen over de mogelijkheden. Want er zijn horecazaken die een leuk stukje omzet halen uit onze producten, ondanks de lockdown. Dus aarzel niet en bel ons: we zijn er voor je.


Producttegeltjes van Oma Bobs: kant-en-klare social media items

Van alle producten die we voeren, hebben we een social media tegeltje voor je om zelf te gebruiken. Hieronder vind je wat voorbeelden. En zo is er nog veel meer aan materiaal verkrijgbaar. Aarzel niet en neem contact met ons op. We doen het graag voor je!
Klik hier om de producttegels te downloaden als ZIP bestand


Oma Bobs en de Horecava

De Horecava, het landelijke event voor de horeca, gaat natuurlijk niet door. Ook wij doen daarom niet fysiek mee. De Horecava heeft wel een online event bedacht: Horecava Limited. Dit vindt plaats op 1 februari 2021. Het virtuele concept is een mix van het uitwisselen van kennis en ervaringen met beleving en entertainment. Op Het Podium staan bijvoorbeeld actuele horecazaken in de schijnwerpers. Zo is er samen met HotelloTOP het programma ‘De Horecawereld draait door’, zijn er trendsessies en praat HTC je bij over consumentengedrag. Daarnaast zijn er Talkshows over onderwerpen als big data, voedselverspilling, hybride horeca en personeel. Paneldiscussies over nieuwe verdienmodellen bieden ideeën voor de toekomst. Onze tip: neem deel, want ook hier kun je ideeën opdoen om wel omzet binnen te halen.


Vegan producten van Oma Bobs: veel aandacht in Misset Horeca

Misset besteedt in editie 2 aandacht aan vegan. Deze komt uit op 29 januari. Hierin staat veel over vegan producten. Nu denk je misschien: wat moet ik daar nu mee in deze tijd? Dat dachten wij natuurlijk ook. Toch hebben we een advertentie geplaatst en voorzien we Misset van informatie over ons ruime assortiment vegan producten. Want we blijven niet eeuwig dicht. En dan is het doel dat je als ondernemer oog houdt voor de absolute trend die in 2020 zichtbaarder was dan ooit: vleesvrije en vegan producten. Op onze site zie je welke producten wij in dit segment aanbieden. In de Misset van eind januari kun je ontdekken wat er nog meer aan vleesvrije en vegan producten te verkrijgen is en hoe ondernemers profiteren van deze groeimarkt.
Klik hier voor onze Vleesvrije producten


Oma Bobs werkt conform FSSC 22000 (Food Safety System Certification)

Zoals je van ons gewend bent, zorgen we voor de hoogste kwaliteit en de beste smaak. Voedselveiligheid is ook altijd een speerpunt van ons. Oma Bobs Snacks werkt conform het FSSC 22000 systeem. FSSC 22000 is een standaard op het gebied van voedselveiligheid. Deze FSSC-norm werd ontwikkeld met als doel een voedselveiligheidsnorm in de markt te zetten die wereldwijd geaccepteerd wordt (erkend door Global Food Safety Initiative (GFSI)). Alle snacks die wij produceren voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen bij de productie van haar snacks. Daarmee bieden wij onze klanten de garantie dat onze producten niet alleen ambachtelijk, maar ook veilig zijn geproduceerd. Binnen het systeem zijn ook de eisen op het gebied van ‘food defense’ opgenomen. ‘Food defense’ is het beveiligen van de productiefaciliteit tegen opzettelijke besmettingen. Daarmee bieden we de meest complete zorg aan voedselveiligheid die er op dit moment is.

Klik hier om naar onze certificeringspagina te gaanEen bedankje

Tot slot nog even dit. Wij hebben van deze corona-perikelen ook veel last, want we leveren uitsluitend aan de Horeca. En dat blijft ook zo in de toekomst. In de afgelopen maanden hebben we, net als in het begin, zoveel lieve woorden en berichtjes gekregen van horecaondernemers. Een bedankje is op z’n plaats. Ja, wij hebben het ook zwaar, maar door dit soort berichtjes verzachten de omstandigheden toch stiekem een beetje. Dus: bedankt!

Lieve mensen, jullie weten ons te bereiken. We staan voor jullie klaar. Bel ons via 0297-330000 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..