Verwen uw gasten
met smaak!

 
Telefoon: 0297-330000
E-mail: sales@omabobs.nl

Hit op de Horecava: Portie Rijsttafel van Oma Bobs natuurlijk

Portie Rijsttafel is het opvallende nieuwe product van Oma Bobs, gepresenteerd op de Horecava 2019. Het begon als een idee van Jurgen Ottenhoff, eigenaar van Oma Bobs Snacks Aalsmeer. Omdat klanten in de horeca ook wel eens wat anders willen dan een portie bitterballen, is er nu Portie Rijsttafel. En het is een regelrechte hit. Zo populair zelfs, dat de productie met man en macht wordt opgeschaald.


Jurgen Ottenhoff zat op een avond in één van zijn favoriete kroegen. Zijn vrienden hadden honger en gingen Chinees halen. Uit pure armoede namen ze het mee naar de kroeg en zaten, met goedkeuring van de kroegbaas, aan hun stamtafel hun Chinese loempia, Babi Pangang en Foe Yong Hai te nuttigen. Met uiteraard een lekker biertje erbij. Terug bij Oma Bobs in Aalsmeer vertelde Jurgen over de avond met zijn vrienden en grapte hij naar het personeel: ‘Eigenlijk moet je in de kroeg ook gewoon Chinees kunnen bestellen.’ De dag erna kwam hij met zijn idee wat nu dus een regelrechte hit is: Portie Rijsttafel.

Portie Rijsttafel: 4 snacks in één verpakking

 

Portie Rijsttafel is een mix van vier verschillende snacks:

- mini kipsaté croquette
- mini rendang croquette
- mini nasischijf
- mini Indische frikadel

Met 54 stuks zitten ze in één verpakking. Alle snacks zijn naar eigen receptuur ontwikkeld door de chef-koks van Oma Bobs. De smaken passen uitstekend bij elkaar en zijn goed herkenbaar voor de horeca-klant. Het zijn toegankelijke snacks voor iedereen die eens wat anders wil bestellen.

‘Sambal Bij?’-saus


Een goede Chinese maaltijd kan niet zonder sambal. Daarom heeft Oma Bobs de speciale saus  ‘Sambal Bij?’ ontwikkeld. Anders dan de naam doet vermoeden, is het een licht-pittige saus. Er zit wel een beetje sambal in. ‘Sambal Bij?’-saus zit in een grote fles en kan bij de snacks worden geserveerd. Het is natuurlijk extra leuk om te vragen of klanten er sambal bij willen. Want dat verwacht je niet direct in jouw plaatselijke kroeg. Dat zorgt voor herkenning en gespreksstof.

Opvallende verpakking in de stijl van een Chinees Restaurant


De nieuwe snackcombinatie Portie Rijsttafel is herkenbaar door een eigen stijl. Het logo van Oma Bobs is voor de gelegenheid veranderd in Chinese stijl, de folder voor de producten is een drieluik-folder in de vorm van een Chinese menukaart en ook de verpakking is voorzien van Chinese elementen en teksten.

Tip om de verkoop te bevorderen: Portie Rijsttafel T-shirt


Speciaal voor de horeca heeft Oma Bobs T-shirts laten ontwikkelen met teksten in het Chinees en met de tekst Sambal Bij? Als personeel deze opvallende T-shirts draagt, zal dat zeker tot meer verkoop leiden.

Download HIER een zip bestand (22 MB) met foto's en ander beeldmateriaal voor publicatie.