Verwen uw gasten
met smaak!

 
Telefoon: 0297-330000
E-mail: sales@omabobs.nl

Oma Bobs debuteert op de Horecava

Nieuwe mijlpaal in het kader van verdere vergroting landelijke verkrijgbaarheid en bekendheid

Aalsmeer, 28 juni 2016 – Tijdens de komende editie van de Horecava presenteert Oma Bobs Snacks zich voor het eerst op Nederlands grootste landelijke horecavakbeurs. Aanwezigheid op de Horecava is voor de snelgroeiende ambachtelijke producent van croquetten en bitterballen uit Aalsmeer een bewuste keuze. Er wordt namelijk met veel energie en enthousiasme gewerkt aan vergroting van de landelijke aanwezigheid op de menukaarten van de Nederlandse horeca.

Versnelde groei
De populariteit en waardering voor ambachtelijke snacks bij zowel horecaprofessionals als consumenten blijft toenemen. Hierdoor heeft de groei van Oma Bobs zich in de eerste helft van 2016 naar volle tevredenheid voortgezet. Het is de verwachting dat de groei zich de komende jaren verder zal versnellen. Deelname aan de Horecava is dan ook logische stap en biedt horecaprofessionals in Nederland de kans kennis te maken met de smaakvolle snacks van Oma Bobs.

Jurgen Ottenhoff, oprichter en directeur van Oma Bobs Snacks: “Deelname aan de Horecava is voor ons een belangrijke mijlpaal. Ik ben er trots op dat wij ons daar nu voor de eerste keer gaan presenteren. We zullen de bezoekers zelf laten proeven en ervaren dat ze hun gasten met onze ambachtelijke croquetten en bitterballen echt zullen verwennen met smaak!"

De Horecava vindt plaats van 9 tot en met 12 januari 2017 in de RAI in Amsterdam.

Uitbreiding ambachtelijke productie
Om ook in de de toekomst aan de groeiende vraag te blijven voldoen, wordt momenteel de productiecapaciteit flink uitgebreid. De verviervoudiging van de productiecapaciteit bevindt zich in de laatste fase en zal begin deze zomer zijn afgerond. De uitbreiding vindt plaats zonder enige concessie te doen aan de ambachtelijke bereidingswijze van de croquetten en bitterballen. Zo blijft er gebruik gemaakt worden van kookketels waarin van de met verse ingrediënten samengestelde kruidenbuilen, bouillon wordt getrokken.

Deelname horecabeurzen
Voorafgaand aan de Horecava zal het team van Oma Bobs dit jaar onder meer van 19 tot en met 21 september aanwezig zijn op Gastvrij Rotterdam in Ahoy Rotterdam, van 10 tot en met 12 oktober op BBB Maastricht in MECC Maastricht en op Gastronomie in de Jaarbeurs in Utrecht op 7 en 8 november.

Horecaprofessionals die graag meteen kennis willen maken met de heerlijke snacks van Oma Bobs kunnen altijd een gratis proeverij aanvragen. Kijk op www.omabobs.nl/aanvragen-proeverij of bel 0297-330000.

Over Oma Bobs Snacks
Oma Bobs Snacks BV levert exclusief aan de horeca een breed assortiment ambachtelijke snacks van topkwaliteit: van bitterbal tot truffelcroquette. Alle snacks worden door ons zelf met zorg bedacht, ontwikkeld en bereid op dezelfde manier als oma Bob, de oma van oprichter Jurgen Ottenhoff, dat vroeger deed. Jurgen keek altijd vol bewondering toe hoe oma Bob met verse ingrediënten haar heerlijke garnalencroquetten maakte en deze bijna iedere zondag aan haar familie serveerde.
Met de liefde van Oma Bobs!  

Meer informatie en nieuws over Oma Bobs Snacks is te vinden op www.omabobs.nl of volg Oma Bobs op  Facebook via www.facebook.com/omabobssnacks, LinkedIn via www.linkedin.com/company/oma-bobs-snacks en Twitter via www.twitter.com/omabobssnacks

Contact voor de pers
Richard Troost: 06-39830478
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.