Verwen uw gasten
met smaak!

 
Telefoon: 0297-330000
E-mail: sales@omabobs.nl

Nieuwe uitstraling voor Oma Bobs

Bitterballen en croquetten in compleet vernieuwde verpakkingen

Aalsmeer, 24 mei 2016 – De verpakkingen van de bitterballen en croquetten van Oma Bobs Snacks zijn compleet vernieuwd. De Oma Bobs slogans “Met de liefde van Oma Bobs” en “Verwen uw gasten met smaak!” zijn het uitgangspunt geweest voor het nieuwe ontwerp. De verpakkingen sluiten aan bij de vorig jaar geïntroduceerde nieuwe huisstijl en zien er fris uit in de vertrouwde Oma Bobs kleuren.

Oma Bob en het nieuwe smaakzegel

Oma Bob, de oma van eigenaar Jurgen Ottenhoff, heeft op de verpakkingen een prominente plaats gekregen. De liefde waarmee zij vroeger met verse ingrediënten haar heerlijke garnalen croquetten bereidde,  vormt vandaag de dag nog steeds het uitgangspunt bij de ambachtelijke bereiding van de bitterballen en croquetten bij Oma Bobs Snacks.

Smaak is altijd nummer 1 bij Oma Bobs. Dat wordt op de nieuwe verpakkingen benadrukt door middel van het nieuwe smaakzegel.

Jurgen Ottenhoff: “De nieuwe verpakkingen stralen uit waar Oma Bobs Snacks voor staat en waar onze inspiratie vandaan komt. De door ons zelf ontwikkelde bitterballen en croquetten zijn vandaag de dag nog steeds geïnspireerd op hoe mijn oma Bob vroeger haar beroemde garnalen croquetten met veel liefde bereidde en bijna iedere zondag aan onze familie serveerde. Door middel van het smaakzegel bevestigen we waar we voor staan, wat we echt het belangrijkste vinden, en dat is smaak!”  

De prominente plaats voor Oma Bob en het nieuwe smaakzegel op de verpakkingen maakt de snacks onmiskenbaar Oma Bobs. De nieuwe verpakkingen arriveren vanaf eind mei geleidelijk in de keukens van de Nederlandse horeca.

Over Oma Bobs Snacks

Oma Bobs Snacks BV levert exclusief aan de horeca een breed assortiment ambachtelijke snacks van topkwaliteit: van bitterbal tot truffelcroquette. Alle snacks worden door ons zelf met zorg bedacht, ontwikkeld en bereid op dezelfde manier als oma Bob, de oma van oprichter Jurgen Ottenhoff, dat vroeger deed. Jurgen keek altijd vol bewondering toe hoe oma Bob met verse ingrediënten haar heerlijke garnalencroquetten maakte en deze bijna iedere zondag aan haar familie serveerde.
Met de liefde van Oma Bobs!  

Meer informatie en nieuws over Oma Bobs Snacks is te vinden op www.omabobs.nl of volg Oma Bobs op  Facebook via www.facebook.com/omabobssnacks, LinkedIn via www.linkedin.com/company/oma-bobs-snacks en Twitter via www.twitter.com/omabobssnacks

Contact voor de pers

Richard Troost: 06-39830478
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.