Verwen uw gasten
met smaak!

 
Telefoon: 0297-330000
E-mail: sales@omabobs.nl

Oma Bobs ziet horeca vaker speciale croquetten serveren

Verrijking menukaart met speciale croquetten zorgt voor meer beleving bij gasten

Aalsmeer, 28 april 2016 – De vraag naar speciale croquetten neemt de laatste jaren gestaag toe. Opvallend is dat deze trend zich in de eerste maanden van 2016 versterkt doorzet. Restaurants, cafés, hotels en ook cateraars verrijken hun menukaart steeds vaker met speciale croquetten naast de meer gebruikelijke rundvlees- en kalfsvleescroquetten en spelen zo in op de verwachtingen en wensen van hun gasten. Consumenten verwachten van de horeca meer beleving, worden graag verrast en waarderen zodoende een ruimere keuze op het gebied van croquetten.  

 

Garnalen-, paling- en groentecroquetten winnen terrein

De speciale croquetten die het meeste aan populariteit winnen zijn de garnalen-, paling- en groentecroquette. In de eerste maanden van 2016 is de vraag naar speciale croquetten bij Oma Bobs met maar liefst ruim 30% gestegen ten opzichte van 2015.

Jurgen Ottenhoff, oprichter Oma Bobs Snacks: “Ik ben blij dat er steeds vaker speciale croquetten op de menukaarten van de horeca verschijnen. Gezien de positieve reacties van onze klanten en de toegenomen vraag wordt dat gewaardeerd door de gasten. Dat is goed voor zowel de horeca, die doorgaans een hogere marge kan maken met speciale croquetten, als voor het culinaire imago van de croquette waaraan wij vol enthousiasme blijven bouwen. Verder zie ik dat speciale croquetten door onze klanten steeds vaker in de mini-croquette uitvoering als voorgerecht worden geserveerd”.

Al vanaf de oprichting is er bij Oma Bobs veel aandacht voor de ontwikkeling van speciale croquetten. In de loop der jaren zijn er steeds meer speciale croquetten aan het assortiment toegevoegd. Zo is vorig jaar in samenwerking met Paling.nl de Oma Bobs paling.nl croquette ontwikkeld en geïntroduceerd. Verder werd de Oma Bobs garnalencroquette verder verbeterd door het bestandsdeel Hollandse garnalen te verhogen van 20 naar maar liefst 25%.

Gratis proeverij

Oma Bobs biedt horecagelegenheden die willen profiteren van de toenemende populariteit van speciale croquetten een gratis proeverij aan. Een proeverij van Oma Bobs kan eenvoudig online aangevraagd worden via www.omabobs.nl/aanvragen-proeverij of door telefonisch contact op te nemen met de afdeling verkoop: 0297-330000.

Over Oma Bobs Snacks

Oma Bobs Snacks BV levert exclusief aan de horeca een breed assortiment ambachtelijke snacks van topkwaliteit: van bitterbal tot truffelcroquette. Alle snacks worden door ons zelf met zorg bedacht, ontwikkeld en bereid op dezelfde manier als oma Bob, de oma van oprichter Jurgen Ottenhoff, dat vroeger deed. Jurgen keek altijd vol bewondering toe hoe oma Bob met verse ingrediënten haar heerlijke garnalencroquetten maakte en deze bijna iedere zondag aan haar familie serveerde. Met de liefde van Oma Bobs!  

Meer informatie en nieuws over Oma Bobs Snacks is te vinden op www.omabobs.nl of volg Oma Bobs op  Facebook via www.facebook.com/omabobssnacks, LinkedIn via www.linkedin.com/company/oma-bobs-snacks en Twitter via www.twitter.com/omabobssnacks

Contact voor de pers

Richard Troost: 06-39830478
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.