Verwen uw gasten
met smaak!

 
Telefoon: 0297-330000
E-mail: sales@omabobs.nl

Start snackrevolutie met introductie Oma Bobs Bitterblokje

Oma Bobs Bitterblokje

Ambachtelijke snackproducent komt tegemoet aan belevingswensen horeca

Aalsmeer, 29 maart 2016 – Aanstaande vrijdag vindt in de ambachtelijke keuken van Oma Bobs in Aalsmeer de officiële presentatie plaats van het Oma Bobs Bitterblokje. Het Oma Bobs Bitterblokje is de innovatieve opvolger van de populaire bitterbal. Het Oma Bobs Bitterblokje heeft de vorm van een kubus en is qua gewicht gelijk aan dat van de bitterbal.

De presentatie, met bijbehorende proeverij, zal plaatsvinden in aanwezigheid van de diverse horecaklanten van Oma Bobs die vorig jaar hebben meegewerkt aan een uitgebreid klantenonderzoek. Uit dit onderzoek is gebleken dat er bij de horeca een grote behoefte is om de beleving van de gasten met betrekking tot het serveren sterk te verbeteren.

Verbeterde beleving, vertrouwde smaak

Horecagelegenheden serveren snacks aan hun gasten snacks steeds vaker op een houten serveerplank. Dankzij de kubusvormige Oma Bobs Bitterblokjes wordt de beleving van het serveren sterk verbeterd. In tegenstelling tot bitterballen kunnen de Bitterblokjes namelijk direct op een serveerplank worden gelegd. Het is dan ook niet meer nodig een los schaaltje op de serveerplank te plaatsen.

Jurgen Ottenhoff, oprichter en directeur van Oma Bobs Snacks: “De afgelopen maanden zijn wij intensief bezig geweest met het ontwikkelen en perfectioneren van het Bitterblokje. Hierbij was een belangrijke rol weggelegd voor onze ambachtelijke keuken, waar nu overgeschakeld moet worden op het maken van kubusvormige blokjes in plaats van ballen. Dankzij onze ambachtelijke werkwijze zijn wij hier met ons team in geslaagd en daar ben ik enorm trots op!”

De smaak van de Oma Bobs Bitterblokjes is gelijk aan die van de vertrouwde Oma Bobs bitterballen. Voor het bereiden van de Bitterblokjes wordt dan ook gebruik gemaakt van dezelfde verse ingrediënten als die van de bitterballen. Bijkomend voordeel van de kubusvorm van de Bitterblokjes, is dat de in de verpakkingen beschikbare ruimte beter benut wordt dan bij bitterballen. Hierdoor is er aanzienlijk minder verpakkingsmateriaal nodig en wordt er minder opslagruimte in beslag genomen.

De Oma Bobs rundvlees en kalfsvlees Bitterblokjes zijn vanaf vandaag te bestellen. Naar verwachting kunnen horecagelegenheden de eerste Bitterblokjes vanaf medio april aan hun gasten serveren.

Over Oma Bobs Snacks

Oma Bobs Snacks BV levert exclusief aan de horeca een breed assortiment ambachtelijke snacks van topkwaliteit: van bitterbal tot truffelcroquette. Alle snacks worden door ons zelf met zorg bedacht, ontwikkeld en bereid op dezelfde manier als oma Bob, de oma van oprichter Jurgen Ottenhoff, dat vroeger deed. Jurgen keek altijd vol bewondering toe hoe oma Bob met verse ingrediënten haar heerlijke garnalencroquetten maakte en deze bijna iedere zondag aan haar familie serveerde. Met de liefde van Oma Bobs!  

Meer informatie en nieuws over Oma Bobs Snacks is te vinden op www.omabobs.nl of volg Oma Bobs op  Facebook via www.facebook.com/omabobssnacks, LinkedIn via www.linkedin.com/company/oma-bobs-snacks en Twitter via www.twitter.com/omabobssnacks

Contact voor de pers

Richard Troost: 06-39830478
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.