Verwen uw gasten
met smaak!

 
Telefoon: 0297-330000
E-mail: sales@omabobs.nl

Oma Bobs zondag 28 februari op RTL4

Presentator Winston Post laat Nederland kennis maken met Oma Bobs Snacks

Aalsmeer, 25 februari 2016 – Presentator Winston Post laat aanstaande zondag 28 februari om 17.30 uur op RTL4  zien hoe en met welke zorg de ambachtelijke snacks van Oma Bobs worden bedacht, ontwikkeld en bereid. Hij laat Nederland kennis maken met de mensen achter Oma Bobs en neemt natuurlijk een kijkje in de keuken.

 

Smaak op nummer één

De reportage bij Oma Bobs is gemaakt voor het culinaire televisieprogramma Nederland Proeft van RTL4. Winston Post geeft de kijker een uniek kijkje in de keuken van Oma Bobs. Getoond wordt onder meer hoe de croquetten en bitterballen in de proefkeuken van Oma Bobs worden bedacht en ontwikkeld. Vervolgens laat hij zien hoe croquetten en bitterballen op ambachtelijke wijze met verse ingrediënten worden bereid: van het trekken van de  heerlijke bouillon, het maken van de ragout in kookketels tot en met het resultaat in de vorm van een smaakvolle Oma Bobs croquette!   

Jurgen Ottenhoff, oprichter en directeur van Oma Bobs Snacks: “Smaak staat bij ons op nummer één! We blijven dan óók als snel groeiend bedrijf vasthouden aan het op ambachtelijke wijze bereiden van onze bitterballen en croquetten. De reportage van het RTL4-programma Nederland Proeft geeft een mooi beeld van hoe en met welke passie onze mensen er voor zorgen dat de gasten van onze horecaklanten worden verwend met smaak”.

De aflevering van Nederland Proeft met Oma Bobs zal op zaterdag 4 maart om 14.30 uur worden herhaald en later ook nog terug te zien zijn via RTL XL.

Over Oma Bobs Snacks

Oma Bobs Snacks BV levert exclusief aan de horeca een breed assortiment ambachtelijke snacks van topkwaliteit: van bitterbal tot truffelcroquette. Alle snacks worden door ons zelf met zorg bedacht, ontwikkeld en bereid op dezelfde manier als oma Bob, de oma van oprichter Jurgen Ottenhoff, dat vroeger deed. Jurgen keek altijd vol bewondering toe hoe oma Bob met verse ingrediënten haar heerlijke garnalencroquetten maakte en deze bijna iedere zondag aan haar familie serveerde. Met de liefde van Oma Bobs!  

Meer informatie en nieuws over Oma Bobs Snacks is te vinden op www.omabobs.nl of volg Oma Bobs op Facebook, LinkedIn en Twitter.

Contact voor de pers

Richard Troost: 06-39830478
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.