Verwen uw gasten
met smaak!

 
Telefoon: 0297-330000
E-mail: sales@omabobs.nl

Het laatste nieuws over Oma Bobs

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over Oma Bobs en volg ons ook via Instagram, Facebook en LinkedIn

Een zonnige vooruitblik

Er is eindelijk licht aan het einde van de tunnel te zien wat betreft de pandemie. Voor de horeca is het nu eindelijk tijd om te kijken naar de toekomst, dus doen wij dat ook! Dit staat er voor ons de komende tijd op de planning:

Lees meer

Nationale Bitterballendag 2022

Het is weer zo ver! Het is tijd voor één van de mooiste dagen van het jaar, De Nationale Bitterballendag. Wij hoeven niet uit te leggen wat de Bitterbal voor ons betekent, maar wat kan de bitterbal voor jou betekenen? Nu denk je misschien: “Hoe kan zo’n simpel balletje iets voor mij betekenen?”. Let maar op!


Lees meer

Het vergeten jaar 2020

2020 was een jaar om snel te vergeten. In het begin van het jaar leek het nog wat te worden. Hoewel de regels voor de Horeca al streng waren, hadden ondernemers met een terras geluk. Het werd regelmatig tot na de zomer ‘lekker terassenweer’. Dat konden we goed zien aan de bestellingen. Nu is het natuurlijk een heel ander verhaal. De sleutel zit op alle horecadeuren, althans voor wat betreft het binnen laten van klanten. En tja, wanneer is het einde in zicht? Wij hopen natuurlijk van harte heel snel!

Lees meer

Hit op de Horecava: Portie Rijsttafel van Oma Bobs natuurlijk

Portie Rijsttafel is het opvallende nieuwe product van Oma Bobs, gepresenteerd op de Horecava 2019. Het begon als een idee van Jurgen Ottenhoff, eigenaar van Oma Bobs Snacks Aalsmeer. Omdat klanten in de horeca ook wel eens wat anders willen dan een portie bitterballen, is er nu Portie Rijsttafel. En het is een regelrechte hit. Zo populair zelfs, dat de productie met man en macht wordt opgeschaald.

Lees meer

Proeverijdag op Horesca Horecavo groothandel

Oma Bobs heeft de bezoekers van de Horesca-Horecavo getrakteerd op verschillende proeverijen. Iedereen kon kennismaken met onze heerlijke en ambachtelijke snacks. Het thema van dit jaar was met een "Knipoog naar de oosterse wereld". Zo kon men kennismaken met de oosterse Oma Bobs smaken: de pekingeend bitterbal, de thai green curry bite en onze populaire rendang mini-croquetjes.

P79 bedenkt leuke actie: kies je Oma Bobs product

Café P79 aan de Bossche Markt is een begrip in Den Bosch. Vanwege de afwisselende feesten, de donderdag-studentendag en vanwege de plek. Hier was ooit de Bossche Club Castell gevestigd. Deze vermaarde uitgaansgelegenheid staat bij velen in Den Bosch in het geheugen gegrift.

Lees meer

Tante Liek Snacks, partner regio Den Haag

Oma Bobs levert uitsluitend aan de Horeca. Daarmee onderscheiden we ons. We worden verkocht via een ruim netwerk van food groothandels. Daarnaast heeft Oma Bobs een aantal vaste partners. Deze partners bieden dezelfde voorwaarden en zijn groot-inkopers bij Oma Bobs. Eén van deze partners is Tante Liek Snacks. Tante Liek belevert de horeca in de omgeving Den Haag, Leiden, Noordwijk, Delft, Westland en Zoetermeer.

Lees meer

Oma Bobs bij Business Club op RTL7

Van cafés, voetbalkantines, restaurants, hotels tot evenementen en pretparken, in de horeca zijn de snacks van Oma Bobs op steeds meer plekken te proeven.

Waarom dat is?

Liefde, verwennen, ontdekken en steeds maar weer verder kijken dan de smaakpapillen toestaan, dat zijn de ingrediënten voor steeds weer smakelijke ontdekkingen en goed verkopende snacks. Of het nou gaat om Oma Bobs Pekingeend bitterbal, Artisanale Kaas croquette, de Rendang croquette of de Prael Bitterblond bier bitterbal, alle snacks worden gemaakt met verse ingrediënten en natuurlijk op de authentieke ambachtelijke manier van Oma Bobs (de oma van oprichter Jurgen Ottenhoff) bereid. Als u meer wilt weten kijk dan zondag 14 januari a.s. op RTL 7 naar Business Class van Harry Mens. Daar vertelt Jurgen Ottenhoff precies hoe de vork in de steel zit.

Een afspraak maken voor meer informatie of een proeverij? Bel dan met Stephan Cornwall  op 0612452786

 

Oma Bobs aanwezig op de BBB Maastricht 2017

 

2 sterren chef Hans van Wolde van Beluga en Jurgen Ottenhoff van Oma Bobs hebben de handen ineen geslagen en introduceren op de BBB in Maastricht hun nieuwe Rendang croquette. 

De Indische roots van Oma Bobs en culinaire finesse van Beluga komen samen in deze nieuwe croquette, welke te proeven en te bestellen zal zijn op de BBB Maastricht. 

Daarnaast introduceert Oma Bobs de Prael Bitterblond bitterbal, de Draadjesvlees croquette, de Pekingeend bitterbal en de Artisanale kaasschijf in twee formaten. 

 

Tref de Oma Bobs dames die je zoals altijd verwelkomen met een assortiment heerlijke snacks en je weet dat je bij Oma Bobs terecht bent gekomen. Amsterdamse gezelligheid in de gastvrije bourgondische sferen die je van de BBB Maastricht gewend bent. 

 

Als u in de buurt bent bent u van harte welkom op stand 417 

 

 

 

 

Oma Bobs debuteert op de Horecava

Nieuwe mijlpaal in het kader van verdere vergroting landelijke verkrijgbaarheid en bekendheid

Aalsmeer, 28 juni 2016 – Tijdens de komende editie van de Horecava presenteert Oma Bobs Snacks zich voor het eerst op Nederlands grootste landelijke horecavakbeurs. Aanwezigheid op de Horecava is voor de snelgroeiende ambachtelijke producent van croquetten en bitterballen uit Aalsmeer een bewuste keuze. Er wordt namelijk met veel energie en enthousiasme gewerkt aan vergroting van de landelijke aanwezigheid op de menukaarten van de Nederlandse horeca.

Lees meer