Verwen uw gasten
met smaak!

 
Telefoon: 0297-330000
E-mail: sales@omabobs.nl

Het laatste nieuws over Oma Bobs

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over Oma Bobs en volg ons ook via Instagram, Facebook en LinkedIn

De Veranda uit Amsterdam winnaar Terras Top 100 2022

Brasserie De Veranda heeft vorig jaar de Terras Top 100 van Misset Horeca gewonnen. Met mystery visits is dit gewaardeerde magazine tot deze winnaar gekomen en hebben De Veranda op nummer 1 gezet. En wij zijn maar wat trots dat wij onze mooie producten daar op de kaart hebben staan! Bij De Veranda wordt bewust gekookt.

Lees meer

NIEUW: Oud Hollandsche Vleesch Bitterbal en Vleesch Croquette

Onze koks zijn er maar druk mee! Altijd druk bezig in de keuken, waar voortdurend nieuwe smaken bitterballen en croquetten worden bedacht, gemaakt en geproefd. Er gaan er altijd maar een paar door. Dat worden dan de nieuwe toppers in ons assortiment. Zoals de nieuwste toevoegingen: Oud Hollandsche Vleesch Bitterbal en Oud Hollandsche Vleesch Croquette. 

Lees meer

Een zonnige vooruitblik

Er is eindelijk licht aan het einde van de tunnel te zien wat betreft de pandemie. Voor de horeca is het nu eindelijk tijd om te kijken naar de toekomst, dus doen wij dat ook! Dit staat er voor ons de komende tijd op de planning:

Lees meer

Nationale Bitterballendag 2022

Het is weer zo ver! Het is tijd voor één van de mooiste dagen van het jaar, De Nationale Bitterballendag. Wij hoeven niet uit te leggen wat de Bitterbal voor ons betekent, maar wat kan de bitterbal voor jou betekenen? Nu denk je misschien: “Hoe kan zo’n simpel balletje iets voor mij betekenen?”. Let maar op!


Lees meer

Het vergeten jaar 2020

2020 was een jaar om snel te vergeten. In het begin van het jaar leek het nog wat te worden. Hoewel de regels voor de Horeca al streng waren, hadden ondernemers met een terras geluk. Het werd regelmatig tot na de zomer ‘lekker terassenweer’. Dat konden we goed zien aan de bestellingen. Nu is het natuurlijk een heel ander verhaal. De sleutel zit op alle horecadeuren, althans voor wat betreft het binnen laten van klanten. En tja, wanneer is het einde in zicht? Wij hopen natuurlijk van harte heel snel!

Lees meer

Hit op de Horecava: Portie Rijsttafel van Oma Bobs natuurlijk

Portie Rijsttafel is het opvallende nieuwe product van Oma Bobs, gepresenteerd op de Horecava 2019. Het begon als een idee van Jurgen Ottenhoff, eigenaar van Oma Bobs Snacks Aalsmeer. Omdat klanten in de horeca ook wel eens wat anders willen dan een portie bitterballen, is er nu Portie Rijsttafel. En het is een regelrechte hit. Zo populair zelfs, dat de productie met man en macht wordt opgeschaald.

Lees meer

Proeverijdag op Horesca Horecavo groothandel

Oma Bobs heeft de bezoekers van de Horesca-Horecavo getrakteerd op verschillende proeverijen. Iedereen kon kennismaken met onze heerlijke en ambachtelijke snacks. Het thema van dit jaar was met een "Knipoog naar de oosterse wereld". Zo kon men kennismaken met de oosterse Oma Bobs smaken: de pekingeend bitterbal, de thai green curry bite en onze populaire rendang mini-croquetjes.

P79 bedenkt leuke actie: kies je Oma Bobs product

Café P79 aan de Bossche Markt is een begrip in Den Bosch. Vanwege de afwisselende feesten, de donderdag-studentendag en vanwege de plek. Hier was ooit de Bossche Club Castell gevestigd. Deze vermaarde uitgaansgelegenheid staat bij velen in Den Bosch in het geheugen gegrift.

Lees meer

Tante Liek Snacks, partner regio Den Haag

Oma Bobs levert uitsluitend aan de Horeca. Daarmee onderscheiden we ons. We worden verkocht via een ruim netwerk van food groothandels. Daarnaast heeft Oma Bobs een aantal vaste partners. Deze partners bieden dezelfde voorwaarden en zijn groot-inkopers bij Oma Bobs. Eén van deze partners is Tante Liek Snacks. Tante Liek belevert de horeca in de omgeving Den Haag, Leiden, Noordwijk, Delft, Westland en Zoetermeer.

Lees meer