Verwen uw gasten
met smaak!

 
Telefoon: 0297-330000
E-mail: sales@omabobs.nl

Oma Bobs is er weer bij op de Horecava!

Oma Bobs is van 8 januari tot en met 11 januari 2018 weer aanwezig op de Horecava.

Of het nu gaat om een “gewone” bitterbal, een Artisanale kaasschijf, een Bitterblond bier bitterbal van brouwerij De Prael of een Rendang croquette uit de gordel van smaragd. U bent 4 dagen lang van harte welkom om te proeven wat Oma Bobs u te bieden heeft.

Bent u al klant dan laten we u graag kennismaken met de nieuwste snacks uit het Oma Bobs assortiment. Bent u nog geen klant dan bent u van harte welkom om kennis te maken met ons hele assortiment. Uiteraard is er tijd om uitgebreid kennis te maken, voor een gesprek of om een afspraak te maken voor een proeverij op locatie.

Gezelligheid op de Horecava
Oma Bobs hostessen

Uitsluitend levering aan de Horeca

Oma Bobs levert uitsluitend aan de Horeca, reden voor veel ondernemers om klant te worden bij Oma Bobs. De geschiedenis begon bij Oma Bobs; de oma van Jurgen Ottenhoff, de oprichter van Oma Bobs die elk weekend bij zijn oma genoot van haar handgemaakte croquetten en bitterballen. Die oma en de altijd lekkere weekend hapjes hebben Jurgen ooit geïnspireerd een restaurant te beginnen in de Amsterdamse Pijp. Het werd een restaurant waar je door de gezelligheid en het lekkere eten heel Amsterdam tegen het lijf kon lopen. Gezelligheid, ambachtelijk en smaak waren toen al de basisprincipes van Jurgens succes als chef-kok en restaurateur.

Als oud horecaondernemer en oprichter van Oma Bobs weet Jurgen daarom precies wat een horecaondernemer nodig heeft om zijn klanten te verwennen. De ambachtelijke aanpak van Oma Bobs met eigen receptuur, smaak en de hoogste kwaliteit maken van Oma Bobs een partner die echt weet wat verwennen is. Met een snack van Oma Bobs op de kaart, op tafel bij de borrel of gewoon lekker aan de bar geeft u uw klanten liefde, gezelligheid en lekkere hapjes die zomaar kunnen zorgen voor een mooiere omzet.

Het nieuwste uit de keuken van Oma Bobs

Het zijn stuk voor stuk weer bijzonder lekkere snacks om uw borrelkaart te complementeren en klanten nog meer mee te verrassen. De Oma Bobs Pekingeend bitterbal, Artisanale Kaas croquette, Rendang croquette en De Prael Bitterblond bier bitterbal zijn tijdens de Horecava te proeven en te bestellen. Wellicht willen onze koks iets prijsgeven over onze nieuwe snacks die in ontwikkeling zijn waarbij uw vegetarische gasten niet vergeten zullen worden. Reden genoeg dus om tijdens de Horecava langs te komen op onze vernieuwde stand nummer 11-620.

Uitbreiding capaciteit Oma Bobs voltooid

De productiecapaciteit van Oma Bobs is inmiddels flink uitgebreid en sinds afgelopen zomer operationeel. De uitbreiding heeft plaatsgevonden zonder enige concessie te doen aan de ambachtelijke bereidingswijze van de croquetten en bitterballen. Zo wordt er nog net zoals altijd gebruik gemaakt van de kookketels waarin bouillon wordt getrokken van verse groentes en traditionele specerijen.

Gratis proeverij

Horeca professionals die direct kennis willen maken met de snacks van Oma Bobs kunnen een proeverij aanvragen. Kijk op www.omabobs.nl/aanvragen-proeverij of bel met Phil of Stephan voor meer informatie (0297-330000).

Informatie

Alle informatie en nieuws over Oma Bobs Snacks BV kunt u hier op de website vinden.

Contact voor de pers

Stephan Cornwall 06-12452786