Verwen uw gasten
met smaak!

 

Evenementen

Blijf altijd op de hoogte van de evenementen van Oma Bobs en volg ons ook via Twitter, Facebook en LinkedIn

STANDNUMMER FF.432

bbb_2018_1000_witruimte.jpg

BBB | More Horeca Success

BBB gaat voor ‘More Horeca Success’ voor horecaondernemingen – en toeleveranciers en zet zich in om het succes van horecaondernemers te vergroten. BBB biedt een platform waar vakgenoten elkaar kunnen ontmoeten, van elkaar kunnen leren en goede zaken met elkaar kunnen doen. Ontdek de nieuwste trends op het gebied van food, drinks en horeca products & services en laat je verrassen door de culinaire prestaties van gerenommeerde internationale (sterren) chefs.

Oma Bobs en Dries Roelvink

Het door Oma Bobs gesponsorde optreden van Dries Roelvink in de Paradiso was een groot succes! Buiten hadden we onze bekende Oma Bobs TucTuc foodkar geplaatst. En daar kwamen alle VIP's langs om naar binnen te gaan. Natuurlijk was Dries er ook om de prijswinnaars te begroeten. En om stiekem even snel een bitterballetje te pakken voordat hij het podium opging. In de zaal hebben we het publiek voorzien van bitterballen en broodjes mini-croquetten. Onze Bitterballendames liepen af en aan met volle schalen. Bedankt Dries voor het concert en bedankt lieve mensen voor jullie enthousiasme over onze producten. We hebben een top-avond gehad. Natuurlijk hebben we foto's gemaakt bij de VIP-entree en voor de deur van Paradiso. Je vindt hier een mooie selectie. Vedel plezier met het bekijken!

Bekijk hier de foto's

Gastvrijheid, beleving en kwaliteit

 

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en heeft zich tijdens vorige edities bewezen als hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. Gedurende drie dagen staat Rotterdam Ahoy in het teken van culinaire hoogstandjes,  innovatieve producten en oplossingen voor food en non-food in de horeca. Beursbezoekers kunnen genieten van 450 exposanten, diverse workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen.

Gastvrij Rotterdam richt zich op ambitieuze horecaprofessionals uit het midden- en hoogsegment. Van harte welkom op Gastvrij Rotterdam zijn: chefs, souschefs, maîtres d'hôtel, sommeliers, bartenders, barista's, eigenaars en managers van restaurants, brasseries, hotel-restaurants, catering- en traiteurbedrijven, lunchrooms en daarnaast managers en inkopers uit de zorg- en recreatiesector.

 

Bent u een horecaprofessional met liefde voor het vak en passie voor uw gasten? Dan mag u op dit gastvrije evenement niet ontbreken! De zesde editie vindt plaats van 17 t/m 19 september 2018 in Rotterdam Ahoy. Zorg dat u het niet mist! 

EVENTSUMMIT 2018

1De 10de editie van deze vakbeurs speelt zich af op 15 februari 2018 in de RAI Amsterdam. De 12.000 m2 beursvloer is zeer overzichtelijk ingedeeld, zodat je als bezoeker makkelijk je weg kan vinden: Zakelijke Bedrijfsevenementen, Entertainment, Festivals en Publieksevenementen, Outdoor& Actief, Online & Techniek, Catering, Steden & Regio's en Dienstverlening.
Ook dit jaar is Oma Bobs van de partij om dit evenement naar een nog hoger level te tillen.

HorecaEvenTT 2018

Van maandag 5 tot en met woensdag 7 februari 2018 vind de 11e editie van HorecaEvenTT plaats.
HorecaEvenTT is een jaarlijks terugkerende vakbeurs en heeft een vaste positie op de nationale horecabeursagenda.

Dit jaar voor het eerst: Oma Bobs op het HorecaEvenTT! Het HorecaEvenTT is al jarenlang het meest innovatieve, Culinaire en inspirerende evenement van Noord Nederland. Culinair en bitterballen en croquetten gaat dat samen? Zeker! Oma Bobs is te verkrijgen bij zoveel horecagelegenheden, zelfs sterrenrestaurants. Omdat kwaliteit en smaak bij ons nummer 1 zijn. En dat proeft iedereen.

Oma Bobs is te vinden op standnummer 2820 waar u heerlijk kan genieten van onze ambachtelijke bitterballen en (mini) Croquetten !

Registreer u gratis via de onderstaande link.

Oma Bobs is er weer bij op de Horecava!

Oma Bobs is van 8 januari tot en met 11 januari 2018 weer aanwezig op de Horecava.

Of het nu gaat om een “gewone” bitterbal, een Artisanale kaasschijf, een Bitterblond bier bitterbal van brouwerij De Prael of een Rendang croquette uit de gordel van smaragd. U bent 4 dagen lang van harte welkom om te proeven wat Oma Bobs u te bieden heeft.

Lees meer

Gastronomie/Fine Food Professional 6 en 7 november 2017

Nederland kent diverse grote horecabeurzen. Gastronomie/Fine Food Professional in de Jaarbeurs Utrecht onderscheidt zich daarvan. Zo richt Gastronomie/Fine Food Professional zich uitsluitend op de specialistische niche binnen het het midden- en hogere segment van de Nederlandse gastronomie, hotellerie, catering etc. Bij ons exclusief aandacht voor bijzondere, ambachtelijke, natuurlijke, opvallende en andere producten die de trends van de toekomst bepalen. Natuurlijk zijn we daar ook! Net als de jaren ervoor. Geniet van onze overheerlijke producten en kom kennis maken met nieuwe producten. Laat u verassen op 6 en 7 november in de Jaarbeurs in Utrecht!

Horecava

Oma Bobs maakt indruk op Horecava

Producent van Ambachtelijke bitterballen en croquetten opvallend aanwezig

Oma Bobs, de kleine Ambachtelijke producent van bitterballen en croquetten, was op de Horecava van dit jaar een opvallende verschijning. Het was de eerste keer dat het bedrijf aanwezig was. Naast het geweld van de grote partijen

Lees meer

Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam is dé vakbeurs voor horecaprofessionals. Gedurende drie dagen stond Rotterdam Ahoy in het teken van culinaire hoogstandjes, innovatieve producten en oplossingen voor food en non-food in de horeca.

We waren er en het was een groot succes! Veel leuke nieuwe klanten ontmoet maar ook veel bestaande klanten kunnen tracteren op lekkers van Oma Bobs.

Horecava! Ontmoet je vakgenoten

 

Dit jaar voor het eerst: Oma Bobs op de Horecava! De Horecava is al jarenlang het meest innovatieve en inspirerende evenement in de horecasector.

De ruim 600 bedrijven op de jubileumeditie van de Horecava gaven aan dat de horeca weer volop in beweging is en innoveert.

Totaal vonden in 4 dagen tijd maar liefst 1,5 miljoen ontmoetingen plaats op Nederlands grootste horecavakbeurs.

De volgende Horecava vindt plaats van maandag 9 t/m donderdag 12 januari 2017.