Verwen uw gasten
met smaak!

 
Telefoon: 0297-330000
E-mail: sales@omabobs.nl

Evenementen

Blijf altijd op de hoogte van de evenementen van Oma Bobs en volg ons ook via Twitter, Facebook en LinkedIn

Oma Bobs op het HorecaEvenTT in Assen

We gaan naar het noorden! Van maandag 10 t/m woensdag 12 februari stonden we op HorecaEvenTT in Assen. Iedereen heeft lekker geproefd van onze heerlijke ambachtelijke snacks!

Oma Bobs op de Horecava 2020. Het was er gezellig druk!

Voor het vierde jaar stonden we op de Horecava. Deze toonaangevende beurs speciaal voor de Horeca vond plaats van 13 t/m 16 januari 2020. Het was gezellig druk bij Oma Bobs op de Horecava RAI Amsterdam! We hebben voor de gelegenheid onze nieuwe kip producten groot geintroduceerd. Ook onze Oma Bobs "meisjes" waren weer van de partij. Gelukkig hebben we de foto's en ons filmpje nog.


Bekijk hier de foto's

Oma Bobs op de Horecava 2019. Zien we je daar?

Voor het derde jaar staan we op de Horecava. Deze toonaangevende beurs speciaal voor de Horeca vindt plaats van 7 t/m 10 januari 2019. Je vindt ons in Hal 8, stand 212. Zoals je van ons gewend bent, komen we met nieuwe producten. Zo kun je ons Vleesvrije assortiment uitgebreid proeven en kunnen we je informeren hoe je in jouw zaak met onze Vleesvrije producten kunt beginnen. Verder introduceren we een opvallend nieuw product. Wat dat is, kun je ontdekken als je langs komt. Tipje van de sluier: je kunt het eten met onze nieuwe Sambal Bij? saus. Openingstijden Horecava: iedere dag van 10.00 tot 18.00 uur. Tot ziens op de Horecava!

STANDNUMMER FF.432

bbb_2018_1000_witruimte.jpg

BBB | More Horeca Success

BBB gaat voor ‘More Horeca Success’ voor horecaondernemingen – en toeleveranciers en zet zich in om het succes van horecaondernemers te vergroten. BBB biedt een platform waar vakgenoten elkaar kunnen ontmoeten, van elkaar kunnen leren en goede zaken met elkaar kunnen doen. Ontdek de nieuwste trends op het gebied van food, drinks en horeca products & services en laat je verrassen door de culinaire prestaties van gerenommeerde internationale (sterren) chefs.

Oma Bobs en Dries Roelvink

Het door Oma Bobs gesponsorde optreden van Dries Roelvink in de Paradiso was een groot succes! Buiten hadden we onze bekende Oma Bobs TucTuc foodkar geplaatst. En daar kwamen alle VIP's langs om naar binnen te gaan. Natuurlijk was Dries er ook om de prijswinnaars te begroeten. En om stiekem even snel een bitterballetje te pakken voordat hij het podium opging. In de zaal hebben we het publiek voorzien van bitterballen en broodjes mini-croquetten. Onze Bitterballendames liepen af en aan met volle schalen. Bedankt Dries voor het concert en bedankt lieve mensen voor jullie enthousiasme over onze producten. We hebben een top-avond gehad. Natuurlijk hebben we foto's gemaakt bij de VIP-entree en voor de deur van Paradiso. Je vindt hier een mooie selectie. Vedel plezier met het bekijken!

Bekijk hier de foto's

Gastvrijheid, beleving en kwaliteit

Ook dit jaar staat Oma Bobs weer op de Gastvrij Rotterdam horecavakbeurs. Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en heeft zich tijdens vorige edities bewezen als hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche.

Lees meer

EVENTSUMMIT 2018

1De 10de editie van deze vakbeurs speelt zich af op 15 februari 2018 in de RAI Amsterdam. De 12.000 m2 beursvloer is zeer overzichtelijk ingedeeld, zodat je als bezoeker makkelijk je weg kan vinden: Zakelijke Bedrijfsevenementen, Entertainment, Festivals en Publieksevenementen, Outdoor& Actief, Online & Techniek, Catering, Steden & Regio's en Dienstverlening.
Ook dit jaar is Oma Bobs van de partij om dit evenement naar een nog hoger level te tillen.

HorecaEvenTT 2018

Van maandag 5 tot en met woensdag 7 februari 2018 vind de 11e editie van HorecaEvenTT plaats.
HorecaEvenTT is een jaarlijks terugkerende vakbeurs en heeft een vaste positie op de nationale horecabeursagenda.

Dit jaar voor het eerst: Oma Bobs op het HorecaEvenTT! Het HorecaEvenTT is al jarenlang het meest innovatieve, Culinaire en inspirerende evenement van Noord Nederland. Culinair en bitterballen en croquetten gaat dat samen? Zeker! Oma Bobs is te verkrijgen bij zoveel horecagelegenheden, zelfs sterrenrestaurants. Omdat kwaliteit en smaak bij ons nummer 1 zijn. En dat proeft iedereen.

Oma Bobs is te vinden op standnummer 2820 waar u heerlijk kan genieten van onze ambachtelijke bitterballen en (mini) Croquetten !

Registreer u gratis via de onderstaande link.

Oma Bobs is er weer bij op de Horecava!

Oma Bobs is van 8 januari tot en met 11 januari 2018 weer aanwezig op de Horecava.

Of het nu gaat om een “gewone” bitterbal, een Artisanale kaasschijf, een Bitterblond bier bitterbal van brouwerij De Prael of een Rendang croquette uit de gordel van smaragd. U bent 4 dagen lang van harte welkom om te proeven wat Oma Bobs u te bieden heeft.

Lees meer

Gastronomie/Fine Food Professional 6 en 7 november 2017

Nederland kent diverse grote horecabeurzen. Gastronomie/Fine Food Professional in de Jaarbeurs Utrecht onderscheidt zich daarvan. Zo richt Gastronomie/Fine Food Professional zich uitsluitend op de specialistische niche binnen het het midden- en hogere segment van de Nederlandse gastronomie, hotellerie, catering etc. Bij ons exclusief aandacht voor bijzondere, ambachtelijke, natuurlijke, opvallende en andere producten die de trends van de toekomst bepalen. Natuurlijk zijn we daar ook! Net als de jaren ervoor. Geniet van onze overheerlijke producten en kom kennis maken met nieuwe producten. Laat u verassen op 6 en 7 november in de Jaarbeurs in Utrecht!