Verwen uw gasten
met smaak!

 
  • Home
  • nieuws & evenementen

Nationale Bitterballendag 2022

Het is weer zo ver! Het is tijd voor één van de mooiste dagen van het jaar, De Nationale Bitterballendag. Wij hoeven niet uit te leggen wat de Bitterbal voor ons betekent, maar wat kan de bitterbal voor jou betekenen? Nu denk je misschien: “Hoe kan zo’n simpel balletje iets voor mij betekenen?”. Let maar op!


Lees meer

Het vergeten jaar 2020

2020 was een jaar om snel te vergeten. In het begin van het jaar leek het nog wat te worden. Hoewel de regels voor de Horeca al streng waren, hadden ondernemers met een terras geluk. Het werd regelmatig tot na de zomer ‘lekker terassenweer’. Dat konden we goed zien aan de bestellingen. Nu is het natuurlijk een heel ander verhaal. De sleutel zit op alle horecadeuren, althans voor wat betreft het binnen laten van klanten. En tja, wanneer is het einde in zicht? Wij hopen natuurlijk van harte heel snel!

Lees meer

Proeverijdag op Horesca Horecavo groothandel

Oma Bobs heeft de bezoekers van de Horesca-Horecavo getrakteerd op verschillende proeverijen. Iedereen kon kennismaken met onze heerlijke en ambachtelijke snacks. Het thema van dit jaar was met een "Knipoog naar de oosterse wereld". Zo kon men kennismaken met de oosterse Oma Bobs smaken: de pekingeend bitterbal, de thai green curry bite en onze populaire rendang mini-croquetjes.

Oma Bobs op het HorecaEvenTT in Assen

We gaan naar het noorden! Van maandag 10 t/m woensdag 12 februari stonden we op HorecaEvenTT in Assen. Iedereen heeft lekker geproefd van onze heerlijke ambachtelijke snacks!

Oma Bobs op de Horecava 2020. Het was er gezellig druk!

Voor het vierde jaar stonden we op de Horecava. Deze toonaangevende beurs speciaal voor de Horeca vond plaats van 13 t/m 16 januari 2020. Het was gezellig druk bij Oma Bobs op de Horecava RAI Amsterdam! We hebben voor de gelegenheid onze nieuwe kip producten groot geintroduceerd. Ook onze Oma Bobs "meisjes" waren weer van de partij. Gelukkig hebben we de foto's en ons filmpje nog.


Bekijk hier de foto's

Hit op de Horecava: Portie Rijsttafel van Oma Bobs natuurlijk

Portie Rijsttafel is het opvallende nieuwe product van Oma Bobs, gepresenteerd op de Horecava 2019. Het begon als een idee van Jurgen Ottenhoff, eigenaar van Oma Bobs Snacks Aalsmeer. Omdat klanten in de horeca ook wel eens wat anders willen dan een portie bitterballen, is er nu Portie Rijsttafel. En het is een regelrechte hit. Zo populair zelfs, dat de productie met man en macht wordt opgeschaald.

Lees meer

P79 bedenkt leuke actie: kies je Oma Bobs product

Café P79 aan de Bossche Markt is een begrip in Den Bosch. Vanwege de afwisselende feesten, de donderdag-studentendag en vanwege de plek. Hier was ooit de Bossche Club Castell gevestigd. Deze vermaarde uitgaansgelegenheid staat bij velen in Den Bosch in het geheugen gegrift.

Lees meer

Tante Liek Snacks, partner regio Den Haag

Oma Bobs levert uitsluitend aan de Horeca. Daarmee onderscheiden we ons. We worden verkocht via een ruim netwerk van food groothandels. Daarnaast heeft Oma Bobs een aantal vaste partners. Deze partners bieden dezelfde voorwaarden en zijn groot-inkopers bij Oma Bobs. Eén van deze partners is Tante Liek Snacks. Tante Liek belevert de horeca in de omgeving Den Haag, Leiden, Noordwijk, Delft, Westland en Zoetermeer.

Lees meer

Oma Bobs debuteert op de Horecava

Nieuwe mijlpaal in het kader van verdere vergroting landelijke verkrijgbaarheid en bekendheid

Aalsmeer, 28 juni 2016 – Tijdens de komende editie van de Horecava presenteert Oma Bobs Snacks zich voor het eerst op Nederlands grootste landelijke horecavakbeurs. Aanwezigheid op de Horecava is voor de snelgroeiende ambachtelijke producent van croquetten en bitterballen uit Aalsmeer een bewuste keuze. Er wordt namelijk met veel energie en enthousiasme gewerkt aan vergroting van de landelijke aanwezigheid op de menukaarten van de Nederlandse horeca.

Lees meer

Nieuwe uitstraling voor Oma Bobs

Bitterballen en croquetten in compleet vernieuwde verpakkingen

Aalsmeer, 24 mei 2016 – De verpakkingen van de bitterballen en croquetten van Oma Bobs Snacks zijn compleet vernieuwd. De Oma Bobs slogans “Met de liefde van Oma Bobs” en “Verwen uw gasten met smaak!” zijn het uitgangspunt geweest voor het nieuwe ontwerp. De verpakkingen sluiten aan bij de vorig jaar geïntroduceerde nieuwe huisstijl en zien er fris uit in de vertrouwde Oma Bobs kleuren.

Lees meer

Oma Bobs ziet horeca vaker speciale croquetten serveren

Verrijking menukaart met speciale croquetten zorgt voor meer beleving bij gasten

Aalsmeer, 28 april 2016 – De vraag naar speciale croquetten neemt de laatste jaren gestaag toe. Opvallend is dat deze trend zich in de eerste maanden van 2016 versterkt doorzet. Restaurants, cafés, hotels en ook cateraars verrijken hun menukaart steeds vaker met speciale croquetten naast de meer gebruikelijke rundvlees- en kalfsvleescroquetten en spelen zo in op de verwachtingen en wensen van hun gasten. Consumenten verwachten van de horeca meer beleving, worden graag verrast en waarderen zodoende een ruimere keuze op het gebied van croquetten.  

Lees meer

Meer artikelen...