Verwen uw gasten
met smaak!

 
  • Home
  • nieuws & evenementen

Oma Bobs en Dries Roelvink

Het door Oma Bobs gesponsorde optreden van Dries Roelvink in de Paradiso was een groot succes! Buiten hadden we onze bekende Oma Bobs TucTuc foodkar geplaatst. En daar kwamen alle VIP's langs om naar binnen te gaan. Natuurlijk was Dries er ook om de prijswinnaars te begroeten. En om stiekem even snel een bitterballetje te pakken voordat hij het podium opging. In de zaal hebben we het publiek voorzien van bitterballen en broodjes mini-croquetten. Onze Bitterballendames liepen af en aan met volle schalen. Bedankt Dries voor het concert en bedankt lieve mensen voor jullie enthousiasme over onze producten. We hebben een top-avond gehad. Natuurlijk hebben we foto's gemaakt bij de VIP-entree en voor de deur van Paradiso. Je vindt hier een mooie selectie. Vedel plezier met het bekijken!

Bekijk hier de foto's

EVENTSUMMIT 2018

1De 10de editie van deze vakbeurs speelt zich af op 15 februari 2018 in de RAI Amsterdam. De 12.000 m2 beursvloer is zeer overzichtelijk ingedeeld, zodat je als bezoeker makkelijk je weg kan vinden: Zakelijke Bedrijfsevenementen, Entertainment, Festivals en Publieksevenementen, Outdoor& Actief, Online & Techniek, Catering, Steden & Regio's en Dienstverlening.
Ook dit jaar is Oma Bobs van de partij om dit evenement naar een nog hoger level te tillen.

HorecaEvenTT 2018

Van maandag 5 tot en met woensdag 7 februari 2018 vind de 11e editie van HorecaEvenTT plaats.
HorecaEvenTT is een jaarlijks terugkerende vakbeurs en heeft een vaste positie op de nationale horecabeursagenda.

Dit jaar voor het eerst: Oma Bobs op het HorecaEvenTT! Het HorecaEvenTT is al jarenlang het meest innovatieve, Culinaire en inspirerende evenement van Noord Nederland. Culinair en bitterballen en croquetten gaat dat samen? Zeker! Oma Bobs is te verkrijgen bij zoveel horecagelegenheden, zelfs sterrenrestaurants. Omdat kwaliteit en smaak bij ons nummer 1 zijn. En dat proeft iedereen.

Oma Bobs is te vinden op standnummer 2820 waar u heerlijk kan genieten van onze ambachtelijke bitterballen en (mini) Croquetten !

Registreer u gratis via de onderstaande link.

Oma Bobs bij Business Club op RTL7

Van cafés, voetbalkantines, restaurants, hotels tot evenementen en pretparken, in de horeca zijn de snacks van Oma Bobs op steeds meer plekken te proeven.

Waarom dat is?

Liefde, verwennen, ontdekken en steeds maar weer verder kijken dan de smaakpapillen toestaan, dat zijn de ingrediënten voor steeds weer smakelijke ontdekkingen en goed verkopende snacks. Of het nou gaat om Oma Bobs Pekingeend bitterbal, Artisanale Kaas croquette, de Rendang croquette of de Prael Bitterblond bier bitterbal, alle snacks worden gemaakt met verse ingrediënten en natuurlijk op de authentieke ambachtelijke manier van Oma Bobs (de oma van oprichter Jurgen Ottenhoff) bereid. Als u meer wilt weten kijk dan zondag 14 januari a.s. op RTL 7 naar Business Class van Harry Mens. Daar vertelt Jurgen Ottenhoff precies hoe de vork in de steel zit.

Een afspraak maken voor meer informatie of een proeverij? Bel dan met Stephan Cornwall  op 0612452786

 

Oma Bobs is er weer bij op de Horecava!

Oma Bobs is van 8 januari tot en met 11 januari 2018 weer aanwezig op de Horecava.

Of het nu gaat om een “gewone” bitterbal, een Artisanale kaasschijf, een Bitterblond bier bitterbal van brouwerij De Prael of een Rendang croquette uit de gordel van smaragd. U bent 4 dagen lang van harte welkom om te proeven wat Oma Bobs u te bieden heeft.

Lees meer

Oma Bobs debuteert op de Horecava

Nieuwe mijlpaal in het kader van verdere vergroting landelijke verkrijgbaarheid en bekendheid

Aalsmeer, 28 juni 2016 – Tijdens de komende editie van de Horecava presenteert Oma Bobs Snacks zich voor het eerst op Nederlands grootste landelijke horecavakbeurs. Aanwezigheid op de Horecava is voor de snelgroeiende ambachtelijke producent van croquetten en bitterballen uit Aalsmeer een bewuste keuze. Er wordt namelijk met veel energie en enthousiasme gewerkt aan vergroting van de landelijke aanwezigheid op de menukaarten van de Nederlandse horeca.

Lees meer

Nieuwe uitstraling voor Oma Bobs

Bitterballen en croquetten in compleet vernieuwde verpakkingen

Aalsmeer, 24 mei 2016 – De verpakkingen van de bitterballen en croquetten van Oma Bobs Snacks zijn compleet vernieuwd. De Oma Bobs slogans “Met de liefde van Oma Bobs” en “Verwen uw gasten met smaak!” zijn het uitgangspunt geweest voor het nieuwe ontwerp. De verpakkingen sluiten aan bij de vorig jaar geïntroduceerde nieuwe huisstijl en zien er fris uit in de vertrouwde Oma Bobs kleuren.

Lees meer

Oma Bobs ziet horeca vaker speciale croquetten serveren

Verrijking menukaart met speciale croquetten zorgt voor meer beleving bij gasten

Aalsmeer, 28 april 2016 – De vraag naar speciale croquetten neemt de laatste jaren gestaag toe. Opvallend is dat deze trend zich in de eerste maanden van 2016 versterkt doorzet. Restaurants, cafés, hotels en ook cateraars verrijken hun menukaart steeds vaker met speciale croquetten naast de meer gebruikelijke rundvlees- en kalfsvleescroquetten en spelen zo in op de verwachtingen en wensen van hun gasten. Consumenten verwachten van de horeca meer beleving, worden graag verrast en waarderen zodoende een ruimere keuze op het gebied van croquetten.  

Lees meer

Start snackrevolutie met introductie Oma Bobs Bitterblokje

Oma Bobs Bitterblokje

Ambachtelijke snackproducent komt tegemoet aan belevingswensen horeca

Aalsmeer, 29 maart 2016 – Aanstaande vrijdag vindt in de ambachtelijke keuken van Oma Bobs in Aalsmeer de officiële presentatie plaats van het Oma Bobs Bitterblokje. Het Oma Bobs Bitterblokje is de innovatieve opvolger van de populaire bitterbal. Het Oma Bobs Bitterblokje heeft de vorm van een kubus en is qua gewicht gelijk aan dat van de bitterbal.

Lees meer

Krikke Jubileum Huishoudbeurs

Op maandag 21 maart organiseert Krikke Culinaire Groothandel een jubileum Huishoudbeurs in het kader van het 65-jarige bestaan. 

Het team van Oma Bobs is ook aanwezig en laat u tussen 15.00 en 21.00 uur graag een selectie van onze smaakvolle croquetten proeven!

Kijk voor meer informatie op de website van Krikke Culinaire Groothandel.

Horeca- & Inspiratiebeurs 2016

Op maandag 14 maart a.s. begroet het team van Oma Bobs u graag op de Horeca- & Inspiratiebeurs 2016 van Horesca Lieferink in de Americahal Apeldoorn.

Vanaf 12.00 uur maken wij op onze stand graag kennis met u en kunt u natuurlijk een selectie van onze smaakvolle croquetten en bitterballen proeven!

Kijk voor meer informatie over de Horeca & Inspiratiebeurs 2016 op de website van Horesca Lieferink.

Oma Bobs gemist op RTL4? Kijk nu online!

Afgelopen zondag 28 februari liet presentator Winston Post op RTL4 zien hoe en met welke zorg de ambachtelijke snacks van Oma Bobs worden bedacht, ontwikkeld en bereid. In het culinaire programma Nederland Proeft liet hij Nederland kennis maken met de mensen achter Oma Bobs en nam natuurlijk een kijkje in de keuken.

De uitzending is nu online terug te zien op RTLXL.

Oma Bobs zondag 28 februari op RTL4

Presentator Winston Post laat Nederland kennis maken met Oma Bobs Snacks

Aalsmeer, 25 februari 2016 – Presentator Winston Post laat aanstaande zondag 28 februari om 17.30 uur op RTL4  zien hoe en met welke zorg de ambachtelijke snacks van Oma Bobs worden bedacht, ontwikkeld en bereid. Hij laat Nederland kennis maken met de mensen achter Oma Bobs en neemt natuurlijk een kijkje in de keuken.

Lees meer

Uitreiking Gouden Loekie 2015

Donderdag 21 januari vond de feestelijke uitreiking van de Gouden Loekie 2015 plaats. 

Na afloop werden alle gasten verwend met heerlijke Oma Bobs snacks!

Meer artikelen...