Verwen uw gasten
met smaak!

 
  • Home
  • nieuws & evenementen

Gastvrijheid, beleving en kwaliteit

Ook dit jaar staat Oma Bobs weer op de Gastvrij Rotterdam horecavakbeurs. Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en heeft zich tijdens vorige edities bewezen als hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche.

Lees meer

Hit op de Horecava: Portie Rijsttafel van Oma Bobs natuurlijk

Portie Rijsttafel is het opvallende nieuwe product van Oma Bobs, gepresenteerd op de Horecava 2019. Het begon als een idee van Jurgen Ottenhoff, eigenaar van Oma Bobs Snacks Aalsmeer. Omdat klanten in de horeca ook wel eens wat anders willen dan een portie bitterballen, is er nu Portie Rijsttafel. En het is een regelrechte hit. Zo populair zelfs, dat de productie met man en macht wordt opgeschaald.

Lees meer

Oma Bobs op de Horecava 2019. Zien we je daar?

Voor het derde jaar staan we op de Horecava. Deze toonaangevende beurs speciaal voor de Horeca vindt plaats van 7 t/m 10 januari 2019. Je vindt ons in Hal 8, stand 212. Zoals je van ons gewend bent, komen we met nieuwe producten. Zo kun je ons Vleesvrije assortiment uitgebreid proeven en kunnen we je informeren hoe je in jouw zaak met onze Vleesvrije producten kunt beginnen. Verder introduceren we een opvallend nieuw product. Wat dat is, kun je ontdekken als je langs komt. Tipje van de sluier: je kunt het eten met onze nieuwe Sambal Bij? saus. Openingstijden Horecava: iedere dag van 10.00 tot 18.00 uur. Tot ziens op de Horecava!

P79 bedenkt leuke actie: kies je Oma Bobs product

Café P79 aan de Bossche Markt is een begrip in Den Bosch. Vanwege de afwisselende feesten, de donderdag-studentendag en vanwege de plek. Hier was ooit de Bossche Club Castell gevestigd. Deze vermaarde uitgaansgelegenheid staat bij velen in Den Bosch in het geheugen gegrift.

Lees meer

Tante Liek Snacks, partner regio Den Haag

Oma Bobs levert uitsluitend aan de Horeca. Daarmee onderscheiden we ons. We worden verkocht via een ruim netwerk van food groothandels. Daarnaast heeft Oma Bobs een aantal vaste partners. Deze partners bieden dezelfde voorwaarden en zijn groot-inkopers bij Oma Bobs. Eén van deze partners is Tante Liek Snacks. Tante Liek belevert de horeca in de omgeving Den Haag, Leiden, Noordwijk, Delft, Westland en Zoetermeer.

Lees meer

EVENTSUMMIT 2018

1De 10de editie van deze vakbeurs speelt zich af op 15 februari 2018 in de RAI Amsterdam. De 12.000 m2 beursvloer is zeer overzichtelijk ingedeeld, zodat je als bezoeker makkelijk je weg kan vinden: Zakelijke Bedrijfsevenementen, Entertainment, Festivals en Publieksevenementen, Outdoor& Actief, Online & Techniek, Catering, Steden & Regio's en Dienstverlening.
Ook dit jaar is Oma Bobs van de partij om dit evenement naar een nog hoger level te tillen.

HorecaEvenTT 2018

Van maandag 5 tot en met woensdag 7 februari 2018 vind de 11e editie van HorecaEvenTT plaats.
HorecaEvenTT is een jaarlijks terugkerende vakbeurs en heeft een vaste positie op de nationale horecabeursagenda.

Dit jaar voor het eerst: Oma Bobs op het HorecaEvenTT! Het HorecaEvenTT is al jarenlang het meest innovatieve, Culinaire en inspirerende evenement van Noord Nederland. Culinair en bitterballen en croquetten gaat dat samen? Zeker! Oma Bobs is te verkrijgen bij zoveel horecagelegenheden, zelfs sterrenrestaurants. Omdat kwaliteit en smaak bij ons nummer 1 zijn. En dat proeft iedereen.

Oma Bobs is te vinden op standnummer 2820 waar u heerlijk kan genieten van onze ambachtelijke bitterballen en (mini) Croquetten !

Registreer u gratis via de onderstaande link.

Oma Bobs is er weer bij op de Horecava!

Oma Bobs is van 8 januari tot en met 11 januari 2018 weer aanwezig op de Horecava.

Of het nu gaat om een “gewone” bitterbal, een Artisanale kaasschijf, een Bitterblond bier bitterbal van brouwerij De Prael of een Rendang croquette uit de gordel van smaragd. U bent 4 dagen lang van harte welkom om te proeven wat Oma Bobs u te bieden heeft.

Lees meer

Oma Bobs debuteert op de Horecava

Nieuwe mijlpaal in het kader van verdere vergroting landelijke verkrijgbaarheid en bekendheid

Aalsmeer, 28 juni 2016 – Tijdens de komende editie van de Horecava presenteert Oma Bobs Snacks zich voor het eerst op Nederlands grootste landelijke horecavakbeurs. Aanwezigheid op de Horecava is voor de snelgroeiende ambachtelijke producent van croquetten en bitterballen uit Aalsmeer een bewuste keuze. Er wordt namelijk met veel energie en enthousiasme gewerkt aan vergroting van de landelijke aanwezigheid op de menukaarten van de Nederlandse horeca.

Lees meer

Nieuwe uitstraling voor Oma Bobs

Bitterballen en croquetten in compleet vernieuwde verpakkingen

Aalsmeer, 24 mei 2016 – De verpakkingen van de bitterballen en croquetten van Oma Bobs Snacks zijn compleet vernieuwd. De Oma Bobs slogans “Met de liefde van Oma Bobs” en “Verwen uw gasten met smaak!” zijn het uitgangspunt geweest voor het nieuwe ontwerp. De verpakkingen sluiten aan bij de vorig jaar geïntroduceerde nieuwe huisstijl en zien er fris uit in de vertrouwde Oma Bobs kleuren.

Lees meer

Oma Bobs ziet horeca vaker speciale croquetten serveren

Verrijking menukaart met speciale croquetten zorgt voor meer beleving bij gasten

Aalsmeer, 28 april 2016 – De vraag naar speciale croquetten neemt de laatste jaren gestaag toe. Opvallend is dat deze trend zich in de eerste maanden van 2016 versterkt doorzet. Restaurants, cafés, hotels en ook cateraars verrijken hun menukaart steeds vaker met speciale croquetten naast de meer gebruikelijke rundvlees- en kalfsvleescroquetten en spelen zo in op de verwachtingen en wensen van hun gasten. Consumenten verwachten van de horeca meer beleving, worden graag verrast en waarderen zodoende een ruimere keuze op het gebied van croquetten.  

Lees meer

Start snackrevolutie met introductie Oma Bobs Bitterblokje

Oma Bobs Bitterblokje

Ambachtelijke snackproducent komt tegemoet aan belevingswensen horeca

Aalsmeer, 29 maart 2016 – Aanstaande vrijdag vindt in de ambachtelijke keuken van Oma Bobs in Aalsmeer de officiële presentatie plaats van het Oma Bobs Bitterblokje. Het Oma Bobs Bitterblokje is de innovatieve opvolger van de populaire bitterbal. Het Oma Bobs Bitterblokje heeft de vorm van een kubus en is qua gewicht gelijk aan dat van de bitterbal.

Lees meer

Krikke Jubileum Huishoudbeurs

Op maandag 21 maart organiseert Krikke Culinaire Groothandel een jubileum Huishoudbeurs in het kader van het 65-jarige bestaan. 

Het team van Oma Bobs is ook aanwezig en laat u tussen 15.00 en 21.00 uur graag een selectie van onze smaakvolle croquetten proeven!

Kijk voor meer informatie op de website van Krikke Culinaire Groothandel.

Meer artikelen...