Verwen uw gasten
met smaak!

 

Oma Bobs maakt indruk op Horecava

Producent van Ambachtelijke bitterballen en croquetten opvallend aanwezig

Oma Bobs, de kleine Ambachtelijke producent van bitterballen en croquetten, was op de Horecava van dit jaar een opvallende verschijning. Het was de eerste keer dat het bedrijf aanwezig was. Naast het geweld van de grote partijen

was Oma Bobs een aangename afwisseling. De gezellige stand trok veel bekijks. Oma Bobs had een echt Amsterdams sfeertje gemaakt. Een huisje in Jordanese stijl, voorzien van echte details: bloembakken, echte houten deuren tot aan gietijzeren ankers toe. Sfeervol en mooi. Middenin het huisje was het uitgifteluik van Oma Bobs: de overheerlijke bitterballen en croquetten werden door de bitterballenmeisjes van Oma Bobs aan de passanten en bezoekers uitgedeeld. Het plaatje was compleet door de authentieke lantarenpalen en de mooie verlichting in de stijl van een eetlokaal. Aan het einde van de dag werd de Amsterdamse sfeer nog eens extra kracht bijgezet. Dries Roelvink deed daar zijn opwachting en zong het in grote getale aanwezige publiek toe. Daarmee werd de stand van Oma Bobs zowaar het kleinste muziekpodium van de Horecava.

Nieuwe klanten

De beurs was voor Oma Bobs een groot succes. Omdat Oma Bobs uitsluitend aan de Horeca levert, stappen veel bedrijven over naar dit kleine Ambachtelijke bedrijf. De toeloop kwam uit veel hoeken. Uiteraard waren er inkopers van cafés, restaurants, cafetaria's en hotels. Opvallend was ook het aantal nieuwe klanten uit andere segmenten. Zo waren er inkopers van grote ketens geïnteresseerd en van clubs, strandpaviljoens, clubhuizen, theaters en attractieparken.

Waarom kiezen steeds meer inkopers voor Oma bobs?

Oma Bobs heeft veel voor op andere partijen. Zo levert Oma Bobs exclusief aan de Horeca. Daarnaast – en dat lijkt de belangrijkste reden – staat bij Oma Bobs smaak op Nummer 1. Door de ambachtelijke bereiding en het gegeven dat Oma Bobs alle receptuur zelf ontwikkeld met eigen chef-koks, steekt Oma Bobs met kop en schouder boven andere producenten en fabrikanten uit. Anders en eigen, zo laat het merk zich het best omschrijven. En dat wordt gewaardeerd. Zeker ook, omdat Oma Bobs een groot assortiment heeft. Het ruime assortiment bitterballen wordt gecompleteerd met tientallen soorten mini-croquetten en gewone croquetten. Allemaal ambachtelijk vers gemaakt.

Rendang croquette: opvallende nieuwkomer in het al zeer ruime assortiment

De Rendang croquette is de nieuwste aanwinst van Oma Bobs. Met de Rendang croquette is alweer een nieuw product toegevoegd aan de vele tientallen smaken die al in assortiment zitten. De Rendang croquette is een smaakvolle mini-croquette van 30 gram met rundvlees en rendangkruiden: kokos, sereh, djerut, perut, knoflook en gember.

Nieuwkomers kunnen een proeverij aanvragen

Nieuwe klanten kunnen bij Oma Bobs een proeverij aanvragen. Daarmee maken ze kennis met het assoirtment van Oma Bobs en kunnen zelf ontdekken waarom steeds meer ondernemers kiezen voor de onvergelijkbare smaak van Oma Bobs. Zelf interesse? Vraag hier de proeverij aan.