Verwen uw gasten
met smaak!

 

Evenementen

Blijf altijd op de hoogte van de evenementen van Oma Bobs en volg ons ook via Twitter, Facebook en LinkedIn

Gastronomie/Fine Food Professional 6 en 7 november 2017

Nederland kent diverse grote horecabeurzen. Gastronomie/Fine Food Professional in de Jaarbeurs Utrecht onderscheidt zich daarvan. Zo richt Gastronomie/Fine Food Professional zich uitsluitend op de specialistische niche binnen het het midden- en hogere segment van de Nederlandse gastronomie, hotellerie, catering etc. Bij ons exclusief aandacht voor bijzondere, ambachtelijke, natuurlijke, opvallende en andere producten die de trends van de toekomst bepalen. Natuurlijk zijn we daar ook! Net als de jaren ervoor. Geniet van onze overheerlijke producten en kom kennis maken met nieuwe producten. Laat u verassen op 6 en 7 november in de Jaarbeurs in Utrecht!

Horecava

Oma Bobs maakt indruk op Horecava

Producent van Ambachtelijke bitterballen en croquetten opvallend aanwezig

Oma Bobs, de kleine Ambachtelijke producent van bitterballen en croquetten, was op de Horecava van dit jaar een opvallende verschijning. Het was de eerste keer dat het bedrijf aanwezig was. Naast het geweld van de grote partijen

Lees meer

Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam is dé vakbeurs voor horecaprofessionals. Gedurende drie dagen stond Rotterdam Ahoy in het teken van culinaire hoogstandjes, innovatieve producten en oplossingen voor food en non-food in de horeca.

We waren er en het was een groot succes! Veel leuke nieuwe klanten ontmoet maar ook veel bestaande klanten kunnen tracteren op lekkers van Oma Bobs.

Horecava! Ontmoet je vakgenoten

Dit jaar voor het eerst: Oma Bobs op de Horecava! De Horecava is al jarenlang het meest innovatieve en inspirerende evenement in de horecasector.

De ruim 600 bedrijven op de jubileumeditie van de Horecava gaven aan dat de horeca weer volop in beweging is en innoveert.

Totaal vonden in 4 dagen tijd maar liefst 1,5 miljoen ontmoetingen plaats op Nederlands grootste horecavakbeurs.

De volgende Horecava vindt plaats van maandag 9 t/m donderdag 12 januari 2017.

Gastronomie editie 2016

Gastronomie editie 2016 wordt gehouden op 7 & 8 november in de Jaarbeurs te Utrecht. Deze vakbeurs draait om kwaliteit, inspiratie en beleving!

Hier treft u enkel hoogwaardige en mooie producten, passend bij de horeca in het midden- tot hoogsegment. In het midden van de beursvloer word een groot (90 m2) kookeilanden gecreëerd . Dit gaat het toneel vormen voor spectaculaire Master Classes van sterren / topchefs.

Verdere programmapunten zijn: Workshops, Proeverijen, Master Classes en Presentaties. Natuurlijk zijn we daar ook! Net als de jaren ervoor. Geinet van onze overheerlijke producten en kom kennis maken met nieuwe producten. Laat u verassen op 7 en 8 november in de Jaarbeurs in Utrecht!

More Horeca Succes

Culinair en bitterballen en croquetten gaat dat samen? Zeker! Oma Bobs is te verkrijgen bij zoveel horecagelegenheden, zelfs sterrenrestaurants. Omdat kwalieit en smaak bij ons nummer 1 zijn. En dat prieft iedereen.

Culinair en bitterballen en croquetten gaat dat samen? Zeker! Oma Bobs is te verkrijgen bij zoveel horecagelegenheden, zelfs sterrenrestaurants. Omdat kwalieit en smaak bij ons nummer 1 zijn. En dat prieft iedereen.

Ontdek innovatieve producten in Variety Valley. Exclusief voor genodigden is Folie Culinaire, hét evenement voor de internationale gastronomie. Proef, ruik, kijk en ervaar.

Niet voor niets heeft BBB Maastricht zich in 62 jaar ontwikkeld tot het belangrijkste Euregionale evenement voor horecaprofessionals.'. De BBB Maastricht: 1 tot en met 12 okotber 2016.

Krikke Jubileum Huishoudbeurs

Op maandag 21 maart organiseert Krikke Culinaire Groothandel een jubileum Huishoudbeurs in het kader van het 65-jarige bestaan. 

Het team van Oma Bobs is ook aanwezig en laat u tussen 15.00 en 21.00 uur graag een selectie van onze smaakvolle croquetten proeven!

Kijk voor meer informatie op de website van Krikke Culinaire Groothandel.

Horeca- & Inspiratiebeurs 2016

Op maandag 14 maart a.s. begroet het team van Oma Bobs u graag op de Horeca- & Inspiratiebeurs 2016 van Horesca Lieferink in de Americahal Apeldoorn.

Vanaf 12.00 uur maken wij op onze stand graag kennis met u en kunt u natuurlijk een selectie van onze smaakvolle croquetten en bitterballen proeven!

Kijk voor meer informatie over de Horeca & Inspiratiebeurs 2016 op de website van Horesca Lieferink.

Horesca Horecavo Proeverij en Partydag

Het team van Oma Bobs kijkt er naar uit u te ontmoeten op de Proeverij en Partydag van Horesca Horecavo op woensdag 27 januari.

Wij laten wij u graag op onze stand een selectie van onze heerlijke snacks proeven!

De Proeverij en Partydag vindt van 13.00 tot 20.00 uur plaats in Dekker Sport en Party Warmond.

Vakbeurs Gastronomie 2015

Het team van Oma Bobs kijkt er naar uit u op 9 en 10 november te ontmoeten op Gastronomie 2015, hét vakevenement van het jaar voor de foodprofessional in het midden- en hoogsegment van de Nederlandse gastronomie.

Lees meer

Chateau Maestricht 2015

Oma Bobs verwent de bezoekers van het unieke wijn & food event Chateau Maestricht 2015 met heerlijke ambachtelijke croquetten.

Lees meer